Polar OH1 optikai pulzusmérő karpánt

Vissza a okosóra kiegészítők kategóriába
25 900 Ft
20 394 Ft + áfa

  Elérhetőség:

  • Béke tér: Rendelésre
  • Westend: Rendelésre
  • Boráros tér: Rendelésre
  • Szeged: Rendelésre
  • Kiszállítás: Rendelésre
  • FOXPOST: Rendelésre
  • Pick Pack Pont: Rendelésre
A terméket a hivatalos, magyarországi Polar képviselet teljes támogatásával és garanciális hátterével árusítjuk.

Polar OH1 optikai pulzusmérő karpánt tulajdonságai:

Általános
GyártóPolar
LeírásA Polar OH1 egy olyan optikai pulzusmérő karpánt, amely a sokoldalúságot, a kényelmet és az egyszerűséget kombinálja. Kényelmesen illeszkedik a karra, és a Polar kiváló minőségű optikai pulzusmérési megoldását használja pulzusmérésre.

Ha veled van a Polar OH1, semmi sem állhat közéd és a céljaid közé.
-Kompatibilis a Polar termékekkel

Nem rajongsz a mellkaspántokért? Akkor a Polar OH1 nagyszerű alternatíva a számodra: minden Bluetooth-kompatibilis Polar sportórával, pulzusmérővel és kerékpáros komputerrel kompatibilis.
-A telefonod az edzéstársad

A Polar OH1 valós idejű pulzusadatokat küld számos népszerű fitneszalkalmazásnak, iOS és Android rendszerű telefonokon egyaránt.

A Polar OH1 ideális társ a Polar Beat alkalmazás mellé - ez a Polar ingyenes fitnesz- és edzésalkalmazása. A Polar OH1 pulzusmérővel és a Polar Beat alkalmazással élő pulzusadatokat jeleníthetsz meg közvetlenül a telefonod képernyőjén, és hangutasításos útmutatást nyújt az edzéshez a fülhallgatón keresztül.
-Használd önmagában

Szívesebben edzel óra vagy telefon nélkül? A Polar OH1 belső memóriája képes eltárolni 200 órányi edzésadatot.

Szinkronizálhatod adataidat a Polar Flow alkalmazással és webes szolgáltatással.
Tulajdonságok
Karpánt méreteMagasság: 9,5 mm
Átmérő: 29,85 mm
SúlyÉrzékelő: 5 g
karpánt: 12 g
Akkumulátor
Kapacitás45 mAh
Átlagos használati időegy töltéssel akár 12 órányi edzés
Egyéb
KompatibilitásiOS rendszerű mobileszközök: iPhone 4S és annál újabb; Bluetooth 4.0-kompatibilis Android mobileszközök: Android 4.4 vagy annál újabb.

Ár

25 900 Ft

Utoljára megtekintett termékek

Feliratkozás hírlevélreA hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2019 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor