Sony UBP-X700 4K Ultra HD Blu-ray lejátszó

Vissza a bluray lejátszók kategóriába
69 990 Ft
55 110 Ft + áfa

További információk
  • Ezt a terméket ingyenesen házhozszállítjuk Önnek
  • 1 év garancia

  Elérhetőség:

  • Béke tér: Rendelésre
  • Westend: Rendelésre
  • Boráros tér: Rendelésre
  • Szeged: Rendelésre
  • Kiszállítás: Rendelésre
  • FOXPOST: Rendelésre
  • Pick Pack Pont: Rendelésre
A terméket a hivatalos, magyarországi Sony képviselet teljes támogatásával és garanciális hátterével árusítjuk.
  • Internetről letöltött HD filmek lejátszása

A termék tulajdonságai:

Általános
GyártóSony
MegnevezésBlu-ray lejátszó
LeírásKeltse életre a filmeket 4K HDR-ben
Foglalja el a legjobb helyet a házban ezzel a 4K Ultra HD Blu-ray lejátszóval. A továbbfejlesztett surround hangzás, a 4K részletesség és az élénk, nagy dinamikatartományú képek olyan intenzív vizuális élményt kínálnak, mint még soha.
-Láss még többet a filmekből a 4K Ultra HD segítségével
Élvezze a filmeket a hagyományos Blu-ray-felbontás (Full HD) négyszeresével - az új 4K Ultra HD Blu-ray lemezek és 4K streaming révén.
-A természet összes színe
Az új BT.2020 színtartomány támogatása azt jelenti, hogy a hagyományos tv-jel által kínálatnál sokkal szélesebb színpalettához férhet hozzá. Az ultraszéles színtartománynak köszönhetően nagyobb telítettségű és valósághű színeket láthat - a mélykék tengertől az élénk pirosig.
-Kiváló 4K részletesség mindenhez
Az UBP-X700 a továbbfejlesztett felbontásnövelés révén mindent felskáláz 4K felbontásra. Minden objektum valós időben válik élesebbé és részletesebbé - tökéletes a legújabb nagy felbontású TV-khez.
-Gazdagabb kép minden képernyőn
Nézzen 4K HDR filmeket - akár nem HDR TV-készülékeken is -, és élvezze a még hangsúlyosabb fény-árnyék részleteket. HDR-SDR átalakítónk intelligensen alakítja a HDR rendkívül széles fényerőtartományát SDR-képpé úgy, hogy a kimagasló képminőség akár hagyományos SDR TV-készüléken is megmarad.
-Bármit lejátszhat
Az UBP-X700 lejátszási képességei messze meghaladják a 4K UHD Blu-ray lemezek igényeit. Szinte bármit nézhet, hallgathat és streamelhet - beleértve a legtöbb nagy felbontású video- és hangformátumot, és számos népszerű streaming szolgáltatást is.
Formátum kompatibilitás
Támogatott adathordozókBD-RE, BD-RE kétrétegű, BD-ROM, CD (CD-DA), CD-R/-RW, DVD+R, DVD+RW, DVD-R, DVD-RW, DVD-Video, Kétrétegű DVD+R, Kétrétegű DVD-R, SA-CD (SA-CD / CD) lejátszás, Sztereoszkopikus 3D (profil 5), Ultra HD Blu-ray, pendrive
Támogatott videó formátumokAVCHD lemezformátum, HEVC, Motion JPEG (.mov, .avi), MPEG-1 Video / PS (.mpg, .MPEG, .mkv).VOB, .VRO, MPEG-2 Video / PS, TS (.mpg, .MPEG, .m2ts, .mts, .mkv).VOB, .VRO, MPEG-4 / AVC (.mov, .3gp, .3g2, .3gpp, .3gpp2, .flv), MPEG-4 AVC (.mkv, .mp4, .m4v, .m2ts, .mts), VC1 (.m2ts, .mts, .mkv), VP6, VP8, VP9, WMV9 (.wmv, .asf, .mkv), Xvid (.avi, .mkv)
Támogatott audió formátumokAAC (.AAC, .mka), AIFF (.aiff, .aif), ALAC (.m4a), Dolby Digital (.ac3, .mka), DSD - DSDIFF / DSD (.dff, .dsf), FLAC (.flac, .fla), HEAAC 1. verzió / 2. verzió / 2. szint, LPCM (.mka), Monkey's Audio, Vorbis, WMA10 Pro, WMA9 szabvány (.WMA)
Kép formátumokBMP (.bmp), GIF (.gif), JPEG (.jpg, .jpeg), MPO MPF 3D (.mpo), PNG (.png), WEBP (.webp)
Fizikai tulajdonságok
Méret (Szé x Ma x Mé mm)320 x 45 x 217 mm
Súly (kg)1,4 kg

Ár

69 990 Ft

Utoljára megtekintett termékek

Feliratkozás hírlevélreA hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2019 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor