Synology DS115J DiskStation (2 év garancia)

Vissza a nas kategóriába

Ezt a terméket már nem forgalmazzuk, utolsó ismert ár:
28 990 Ft
22 827 Ft + áfa
  • 1db HDD hely

Mi történik miután valaki megnézi ezt a terméket?

13%
Western Digital Red 3.5" 3TB (WD30EFRX) terméket vásárolja meg
30 990 Ft - Raktáron!
12%
Western Digital Red 3.5" 2TB (WD20EFRX) terméket vásárolja meg
24 990 Ft - Raktáron!
7%
Western Digital Red 3.5" 1TB (WD10EFRX) terméket vásárolja meg
18 990 Ft - Raktáron!
4%
Western Digital Blue 3.5" 1TB (WD10EZEX) terméket vásárolja meg
12 990 Ft - Raktáron!

Synology DS115J DiskStation tulajdonságai:

Gyártói cikkszámDS115J
GyártóSynology
LeírásA kompakt, könnyű és energiatakarékos DS115j tökéletes megoldás minden otthoni felhasználónak, aki elérhető áron szeretne egyszerű és mégis funkciókban gazdag NAS kiszolgálót telepíteni. Segítségével gyorsan és könnyen készíthet biztonsági másolatot a dokumentumairól, követheti nyomon valós időben a kamerákból érkező közvetítéseket, és építhet ki személyes felhőt, amelyen keresztül fájlokat oszthat meg a családjával és a barátaival.

A Synology DiskStation Manager (DSM) egy letisztult, böngészőalapú operációs rendszer, amely minden DiskStation és RackStation eszközön fut, nagyban megkönnyítve a Synology NAS kezelését. Az intuitív kezelői felületnek köszönhetően a DSM használatával intelligensebben és egyszerűbben férhet hozzá az adataihoz és oszthatja meg azokat. A Synology Csomagkezelési központjából hasznos bővítőcsomagokat tölthet le és telepíthet, amelyeket kifejezetten az Ön egyéni és üzleti igényeire terveztek, hogy jobban kiélvezhesse a szórakozással töltött időt, és hatékonyabban végezhesse munkáját.

Nem kell mást tennie, mint csatlakoztatni a tetszőleges számú IP kamerát az otthoni hálózathoz, párosítani azokat a DS115j eszközzel, majd megtekintetni a kamerákból érkező élő közvetítéseket, videókat rögzíteni és élvezni a számos egyéb fejlett szolgáltatást, mint például a mozgásérzékelés vagy a push értesítések. A több ezer különböző IP kamerát támogató termékhez könnyűszerrel talál majd megfelelő modellt és márkát. Óvja meg otthonát, anélkül, hogy csődbe menne!

Nem kell aggódnia az adatvesztés miatt A DS115j tökéletes céleszköz az adatainak biztonsági mentésére, mivel Windows rendszerben támogatja a Windows biztonsági mentési szolgáltatást, Mac rendszerben pedig a natív Time Machine alkalmazást. Kiválaszthatja, hogy a biztonsági mentés egy helyi merevlemezre vagy USB tárolóeszközre történjen-e. Ezenkívül a Biztonsági mentés és replikáció szolgáltatással bármely korábbi időpontra visszaállíthatja a kiszolgálót, és ütemezheti a biztonsági mentéseket, miközben minimalizálja a tárhelyhasználatot és a feldolgozási időt azáltal, hogy kizárólag a verziók között módosított adattömböket menti.

A File Station gyors és biztonságos megoldást kínál a DS115j eszközön tárolt fájlok megosztására és kezelésére. Mac vagy PC számítógépéről egyaránt egyszerű húzással és elengedéssel töltheti fel adatait. A továbbfejlesztett szűrőkkel könnyen megtalálhat bármely dokumentumot, fotót és videót. A fájlok megnyitására, kezelésére és megosztására szolgáló DS file mobilalkalmazással mobileszközein is hozzáférhet a fájljaihoz. A HTTPS és SSL/TSL titkosítás, valamint a hivatkozás-lejárati dátumok tovább fokozzák a fájlok internetes megosztásának biztonságát.
Hivatalos oldalhttps://www.synology.com/hu-hu/products/DS115j
Tulajdonságok
CPUMarvell Armada 370 88F6707 32-bit 800Mhz
Memória méret256 MB DDR3
HDD helyek száma1
Portok1x 10/100/1000 Mbps
2x USB 2.0
Lemezkezelés8 TB (8 TB HDD X 2) (a kapacitás változó a RAID típusa alapján)
FájlrendszerEXT4
EXT3
FAT
NTFS
HFS+ (Csak olvasásra; max. kötetméret: 2TB)
Meghajtó interfész3.5" SATA(III) / SATA(II) HDD
2.5" SATA(III) / SATA(II) HDD (with optional 2.5" Disk Holder)
2.5" SATA(III) / SATA(II) SSD (with optional 2.5" Disk Holder)
Fájlmegosztás
Felhasználói fiókok száma (max.)512
Csoportok száma (max.)128
Megosztott könyvtárak száma (max.)256
Egyidejű CIFS/AFP/FTP kapcsolatok (max.)64
Egyidejű fájlátviteli folyamatok (max.)64
Egyidejű letöltések (max.)20
Tulajdonságok
Fogyasztás10,52 W
Készenléti állapot4,97 W
Zajszint18,1 dB(A)
Méret166 x 71 x 224 mm
Tömeg0,71 kg

Ár

28 990 Ft

Synology DS115J DiskStation vásárlói ezeket a termékeket szokták még nézni:

Feliratkozás hírlevélreA hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2019 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor