PS4 akcióEz a promóció véget ért.

Manapság mindannyian rengeteg időt töltünk a számítógépünk előtt ülve. Munkára, kikapcsolódásra, mindennapi információszerzésre egyaránt használjuk őket. Egy kis törődést igazán megérdemelnek ők is az ünnepek alatt.

No, de mégis csak karácsony van! Mi lenne, ha ezzel a kis törődéssel még szert tehetnél egy vadi új PS4-re és két igazán ütős játékra is?

Nincs is más dolgod, mint vásárolni legalább 100.000 Ft értékben számítástechnikai eszközöket és ezzel most egy Sony PlayStation 4-et nyerhetsz 2 szuper játékkal megfejelve (Horizon: Zero Dawn és Uncharted: The Lost Legacy).

A promóció menete:

 • Vásárolj 100.000 Ft értékben számítástechnikai terméket / termékeket és vásárlásodról mindenképpen kérj áfás számlát.
 • Regisztrálj a kapott számlád sorszámával az alábbi oldalon. (Amennyiben több különböző vásárlással éred el a 100.000 Ft-os határt, úgy kérjük, add meg mindegyik számla sorszámát a regisztráció során.)
 • Várd ki a sorsolást. A nyertest e-mailben értesítjük.

Határidők:

 • A promóció 2018.12.05-én indul.
 • A promóció kiírásakor arra törekedtünk, hogy szentestén a nyeremény már a fa alá kerülhessen. A játékban való részvételhez és a regisztrációhoz pedig elengedhetetlen a megrendelt termékek és velük együtt a számla idejében való kézhezvétele.
 • Így a személyes átvétel határideje bármelyik üzletünkben: 2018.12.16.
 • Az ünnepek alatt a futárszolgálatok csak egy megadott határidőig tudják vállalni a megnövekedett számú csomagok kézbesítését. Így amennyiben kiszállítással, Pick Pack Pont vagy Foxpost-os átvétellel szeretnéd átvenni termékeid: 2018.12.14.
 • A sorsolás időpontja: 2018.12.17.

Fontos tudnivalók:

 • A promóció egy vagy több termék vásárlása és egy vagy több számla estén is elérhető. Fontos, hogy az összesített végösszeg elérje a 100.000 Ft-ot, a vásárlást igazoló számlák teljesítési ideje legkésőbb december 16-i legyen és e-mailedben szerepeljen mindegyik számla sorszáma.
 • Jogi és magánszemélyek nevére egyaránt szólhat a számla.
 • Egy adott számla csak egyszer vehet részt a nyereményjátékban.
 • A vásárlástól való elállás a nyereményjátékból való kizárást vonhatja maga után, amennyiben az így elért végösszeg nem éri el a 100.000 Ft-ot.

- Kizárólag új készülék vásárlása esetén. Használt, bontott, bemutató darab, OEM, stb. termékek nem vesznek részt a promócióban.

- A promóció online és személyes vásárlás esetén is érvényes.

- A promócióban részt vevő termékek csak kiskereskedelmi mennyiségben foglalhatóak. Bármely ezzel kapcsolatos visszaélés esetén fenntartjuk magunknak a jogot a foglalás érvénytelenítésére.

- Fontos, hogy rendelésed véglegesítésében gyors legyél, mert a termékek kosárba helyezése nem jelenti azok lefoglalását.

- Cégünk fenntartja a jogot, hogy a kedvezményes ajánlatot bármikor felfüggessze, módosítsa, meghosszabbítsa vagy teljesen megszüntesse.

- A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget.

Feliratkozás hírlevélreA hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2019 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor