Xiaomi Roborock S50 Vacuum 2 Cleaner (fehér)

Vissza a porszívók kategóriába

Ezt a terméket már nem forgalmazzuk, utolsó ismert ár:
127 990 Ft
100 780 Ft + áfa

További információk

     
A terméket a hivatalos, magyarországi Xiaomi képviselet teljes támogatásával és garanciális hátterével árusítjuk.
  • 0.3 liter por kapacitás

A termék tulajdonságai:

GyártóXiaomi
MegnevezésRobotporszívó
JellemzőkSöprés és feltörlés

A Xiaomi Mi robot porszívó 2 (Roborock S50) ötvözése a tökéletes robotizált takarításnak, mivel alkotói egybegyúrták a két legfontosabb tisztítási fázist a porszívást és a felmosást. A növényi bionikus felmosó rendszerének köszönhetően a filter képes felszívni automatikusan a vizet úgy, hogy közben mégis elegendő nedvességet hagy a mop-ban a por felszedésére. A mop és a víztartály tökéletesen rásimul a robot testére, így a feltörlő rész pontosan olyan széles, mint a takarító egység. Ennek köszönhető, hogy míg a porszívó elől végzi a seprő és szívó munkát addig ezzel egyidőben hátul ugyanolyan hatékonysággal történhet a feltörlés is. A tervezésnél fontos volt, hogy a mop felhelyezése éppen olyan egyszerű legyen, mint az azzal együttműködő víztartályé a robotporszívó aljára.
-Automatikus terület tisztítás

Ez egy új funkció, amivel a második generációs Mi robot büszkélkedhet. A porszívó az LDS (Laser Distance Sensor) szenzornak - ami másodpercenként 1800 x néz körbe - és a direkt erre a célra fejlesztett SLAM algoritmusának köszönhetően hibátlan térképet képes készíteni a szobáról a tökéletes takarítási útvonal megtervezéséhez. A Mi Home applikáció segítségével nem csak valósidőben követhető a robot mozgása a „szemek” által felrajzolt térképen, hanem lehetőséget teremt arra is, hogy „fizikális” virtuális fal nélkül, meghatározhassunk egy speciális tisztítási területet a térképen egy körzet kijelölésével.
-2000 Pa (Pascal) erősségű szívóerő

A maximális szívási teljesítménye a Mi robot 2-nél, az előd 1800 Pa-hoz képest 2000 Pa-ra növekedett a még tökéletesebb tisztítási eredmény eléréséért. A porszívó tornádó tisztító rendszere lehetővé teszi, hogy a lebegő kefe szorosan felfeküdjön a talajra, így az oldal kefe és a forgó kefe koordináltabban képes a legmélyebb részekből is eltávolítani a szennyeződést. Miután bekapcsoltuk a szőnyegtisztítás funkciót az applikációban, a robotporszívó automatikusan felismeri a szőnyegeket és innentől kezdve azokat a maximális szívási teljesítménnyel tisztítja.
-Sokirányú nyomás érzékelés

A Xiaomi porszívó 2-est felszerelték egy sokirányú nyomás érzékelővel is, ami a Lézeres Távolság Érzékelő (LDS) szenzorral van egybe építve. A szenzor feladata az, hogy megvédje a porszívót a kanapé vagy egyéb alacsony építésű bútor alá szorulástól. A szenzor segítségével a robot automatikusan érzékeli az ilyen típusú akadályokat, majd azokat, kisebb ütközéseket követően, megpróbálja elkerülni, így védve a lézer érzékelőt a sérülésektől.
-5200mAh nagy kapacitású akkumulátor

A robotporszívóba 5200mAh kapacitású lítium akkumulátort építettek, ami lehetővé teszi annak 2,5 órás használatát általános üzemmódban. A robotot nem ipari felhasználású, maximális 250m2 terület takarítására tervezték. Amikor az akkumulátor kapacitása fogytán van az eszköz képes visszamenni a töltőjére és ott újratölteni magát, majd onnan folytatni a munkáját, ahol abbahagyta. A Mi porszívó - köszönhetően az új infravörös töltő központnak, aminek immáron 180 fokos és maximálisan 4 méteres infravörös lefedettsége van- sokkal precízebben képes visszatalálni a töltő dokkolójára.
-Optimalizációk

Mi Roborocknak optimalizálták a kerék felfüggesztését, így az 1,5 centiméteres küszöb mászóképessége 2.0 cm-re növekedett. Ennél a robotnál, az előd modellel kompatibilis filter mellé kapunk egy E11 osztályú mosható, vízálló HEPA filtert is. A géphez adott HEPA filter képes egy éven keresztül megtartani a 95%-os szűrő képeséget, ha azt rendszeresen karban tartjuk. Az „anti-hair” kialakításnak köszönhetően, a hajszálak nem tudnak bejutni a motortérbe és ott megakasztani a motort. Az előd modellhez képest csökkent a motor munka zajszintje is.
-Hatékonyabb érzékelők

Mi robotporszívó második generációját felszerelték egy 2mm-es szilikonból készült, lágy ütközés gátlóval is a bútorok megóvása véget. Mindez tökéletes kiegészítése a fal távolság szenzornak, ami mindig 10 mm távolságban tartja a tisztítórobotot a falaktól takarítás közben. A beépített 4 (Cliff) lépcső szegély érzékelő pedig az esetleges zuhanástól védi meg az robotot. Miközben a dupla elektromos iránytű a virtuális fal pontosabb beazonosítását javítja. Mindezeken felül pedig, az S50-es takarítórobot az új infravörös töltőállomásnak és a chargeback technológiának köszönhetően még hatékonyabb önálló újratöltésre képes.
-Xiaomi Roborock S50 robotporszívó APP távirányítás

A Roborock S50 képes szinkronizációra a Mi Home applikációval. A programban elérhető a porszívó valós idejű tisztítási folyamatának nyomon követesé mellett a porszívó kézi távirányítása is. Ugyanezen a szoftveres felületen állíthatjuk be automatikus ütemterveket és itt szabhatjuk személyre a robot nevét vagy éppen a hangvisszajelzéseit is.
Tulajdonságok
Szívóerő (max.)2000 Pa
Por kapacitás0,3 l
Tápellátás5200 mAh akkumulátor
Működési időkb. 2 óra

Ár

127 990 Ft

Feliratkozás hírlevélreA hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2019 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor