Zyxel NSA-326 (2 év garancia)

Vissza a nas kategóriába
33 990 Ft
26 764 Ft + áfa

  Elérhetőség:

  • Béke tér: Raktáron
  • Westend: Raktáron
  • Boráros tér: 1 munkanap
  • Szeged: 1-2 munkanap
  • Központ: Raktáron
  • Kiszállítás: 1-2 munkanap
  • FOXPOST: 1 munkanap
  • Pick Pack Pont: 1-3 munkanap
A terméket a hivatalos, magyarországi Zyxel képviselet teljes támogatásával és garanciális hátterével árusítjuk.
  • 2db HDD hely

Mi történik miután valaki megnézi ezt a terméket?

55%
Zyxel NSA-326 terméket vásárolja meg
33 990 Ft - Raktáron!
11%
Western Digital Red 3.5" 2TB (WD20EFRX) terméket vásárolja meg
24 990 Ft - Raktáron!
10%
Western Digital Red 3.5" 3TB (WD30EFRX) terméket vásárolja meg
30 990 Ft - Raktáron!
7%
Western Digital Red 3.5" 1TB (WD10EFRX) terméket vásárolja meg
18 990 Ft - Raktáron!

Zyxel NSA-326 tulajdonságai:

GyártóZyxel
LeírásA ZyXEL NAS326-ot nagyteljesítményű processzorral látták el az akár 105 MB-os másodpercenkénti olvasási és írási sebesség érdekében. Azonnal letölthetők a mobileszközökön tárolt adatok, biztonsági mentés végezhető, vagy szakadásmentesen streamelhető az UHD minőségű 4K-s videótartalom.

FindMe-vel gyors a ZyXEL NAS beüzemelése
A ZyXEL FindMe, négy egyszerű lépésben, 15 másodperc alatt illeszti az NAS-t az otthoni hálózathoz, majd Ön azonnal munkához láthat! Nincs szükség az NAS segédcsomag telepítésére, ezáltal 10 perc és egy bonyolultabb installálás spórolható meg!

Közvetlen fájlelérés és megosztás bárhonnan
A ZyXEL Drive mobilalkalmazás a hozzáférés és a fájlmegosztás szabadságát kínálja. Az NAS326-on tárolt tartalom bárhonnan, biztonságosan érhető el, mivel a peer-to-peer (P2P) kapcsolatban csak azok a fájlok oszthatók meg, melyekre Ön engedélyt adott.

Ossza meg felhőjét olyanokkal is, akiknek nincs NAS-e
Barátai és családtagjai a ZyXEL Drive mobilalkalmazással is elérhetik a ZyXEL NAS326 megosztott mappáiból képzett személyes felhőt. Ehhez az ismerőseinek nem kell NAS-készüléket vásárolni, elegendő, ha kedvenc mobileszközeiken telepítik a ZyXEL Drive applikációt.

Nem veszhetnek el az adatok
A ZyXEL NAS326 támogatja a RAID 1 tárolási technológiát, ami képes a meghajtó tartalmát teljes egészében klónozni, így ha valamelyik merevlemez károsodna vagy fájljai sérülnének, az adatok a másikból kimenthetők vagy használhatók.

Hatékony kezelőfelületen gyerekjáték a szervezés
A ZyXEL NSM 5.1 intelligens asztali kezelőfelület könnyen áttekinthető grafikus interfésszel és gazdag szolgáltatáskészlettel segíti a gyors ügyintézést. A multitaskingos és többablakos kezelőfelületen gyors az alkalmazások indítása és futtatása

Otthonától távol is figyelemmel kísérheti az NAS működését
Szeretne gyors áttekintést kapni ZyXEL NSA-jai műszaki állapotáról? Ha felkeresi a myZyXELcloud weboldalt, azonnal állapotjelentést kaphat. A szolgáltatás otthonától távol is elérhető, így mindig értesülhet az aktuális problémákról.

Küldje át a multimédiás tartalmat nagyképernyőre
Streamelje a ZyXEL NAS326-on tárolt kedvenc médiafájljait nagyképernyős televízióra. A ZyXEL zCloud app v2.2-vel lejátszhatók kedvenc videói, zenéi és fotói olyan streaming-képes eszközökön, mint az Apple TV, a Google Chromecast, a Roku 3, az Amazon Fire TV, továbbá a Samsung és az LG okostévék.
Hivatalos oldalhttp://www.zyxel.com/hu/hu/products_services/nas326.shtml?t=p#productDetailTab1
Tulajdonságok
CPUMarvell Armada 380 1.3 GHz
Memória méretDDR3 512 MB
HDD helyek száma2
Portok2 x USB 3.0
1 x USB 2.0
1 x RJ45 Gigabit Ethernet LAN
Lemezkezelés12 TB (6 TB HDD X 2) (a kapacitás változó a RAID típusa alapján)
HálózatCIFS/SMB for Windows
NFS for Linux/Unix
AFP for Mac
DHCP client
PPPoE
Network Time Protocol (NTP)
iSCSI
FájlrendszerEXT4
Támogatott RAID típusokRAID 1
Tulajdonságok
Fogyasztás28 W
Készenléti állapot5,5 W
Méret207 x 164 x 123 mm
Tömeg1,257 g

Ár

33 990 Ft

Zyxel NSA-326 vásárlói ezeket a termékeket szokták még nézni:

Utoljára megtekintett termékek

Feliratkozás hírlevélreA hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2019 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor