Nespresso nyári kampányÜnnepeld kedvenceidet!

12 000 Ft kávékapszula kedvezmény Nespresso kávéfőző vásárlása esetén!*

*Vásárolj Nespresso kávégépet 2019. augusztus 22. és 2019. november 03. között és megajándékozunk egy 12 000 Ft értékű kávékapszula-utalvánnyal. Az utalvány beváltási határideje: 2019. november 07. Az akció további feltételei megtalálhatóak az utalványon, illetve a https://www.nespresso.com/hu/hu/partneruzlet-utalvany-bevaltas#essenza-citiz weboldalon.

Ajánlatunk 2019. augusztus 22. és 2019. november 03. között kizárólag a Nestlé Hungária Kft. Nespresso Üzletágának hivatalos partnerüzletei által értékesített Nespresso rendszerű kávéfőző készülékek vásárlása esetén érvényesek.

Beváltási határidő: november 7.

Beváltás (sorozatszám matricával és számla másolattal):

  • 1. Interneten: itt.
  • 2. Személyesen a Nespresso Boutique-okban és a Nespresso Mini Boutique-okban: itt.

Az utalványod letöltéséhez kattints ide!
- Kizárólag új készülék vásárlása esetén. Használt, bontott, bemutató darab, OEM, stb. termékek nem vesznek részt a promócióban.

- A promóció online és személyes vásárlás esetén is érvényes.

- A promócióban részt vevő termékek csak kiskereskedelmi mennyiségben foglalhatóak. Bármely ezzel kapcsolatos visszaélés esetén fenntartjuk magunknak a jogot a foglalás érvénytelenítésére.

- Fontos, hogy rendelésed véglegesítésében gyors legyél, mert a termékek kosárba helyezése nem jelenti azok lefoglalását.

- Cégünk fenntartja a jogot, hogy a kedvezményes ajánlatot bármikor felfüggessze, módosítsa, meghosszabbítsa vagy teljesen megszüntesse.

- A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget.

Feliratkozás hírlevélreA hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2019 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor