Nespresso akcióKülönleges élmény nap mint nap

Összesen 12 000 Ft vagy 20 000 Ft kedvezménnyel vásárolhatsz kávékapszulát két lépésben Nespresso kávégép vásárlása esetén*

Ajánlatunk 2019. április 15. és 2019. június 16. között kizárólag a Nestlé Hungária Kft. Nespresso Üzletágának hivatalos partnerüzletei által értékesített Nespresso rendszerű kávéfőző készülékek vásárlása esetén érvényesek.

Összesen 12 000 Ft kedvezmény kávékapszula vásárlásra nem tejes kávégépek vásárlása esetén:

  • Inissia, Essenza Mini, U, Pixie, Pixie Clips, CitiZ, Prodigio, Expert

Összesen 20 000 Ft kedvezmény kávékapszula vásárlásra az alábbi tejes kávégépek vásárlása esetén:

  • Essenza Mini&Aeroccino3, UMilk, Pixie Clips&Aeroccino3, CitiZ&Milk, Prodigio&Milk, Expert&Milk, Maestria, Gran Maestria, Lattissima+, Lattissima One, Lattissima Touch, Lattissima Pro

Beváltási periódusok:

  • Kávégép vásárlási időszak - 2019. április 15. – 2019. június 16.
  • 1. kupon beváltási időszak - 2019. április 15. – 2019. június 20.
  • 2. voucher beváltási időszak - Az első kedvezmény beváltását követő hónap 10. napjától, két hónapon keresztül.

Beváltás (sorozatszám matricával és számla másolattal):

  • 1. Interneten: itt.
  • 2. Személyesen a Nespresso Boutique-okban és a Nespresso Mini Boutique-okban: itt.

Az utalványod letöltéséhez kattints ide!
- Kizárólag új készülék vásárlása esetén. Használt, bontott, bemutató darab, OEM, stb. termékek nem vesznek részt a promócióban.

- A promóció online és személyes vásárlás esetén is érvényes.

- A promócióban részt vevő termékek csak kiskereskedelmi mennyiségben foglalhatóak. Bármely ezzel kapcsolatos visszaélés esetén fenntartjuk magunknak a jogot a foglalás érvénytelenítésére.

- Fontos, hogy rendelésed véglegesítésében gyors legyél, mert a termékek kosárba helyezése nem jelenti azok lefoglalását.

- Cégünk fenntartja a jogot, hogy a kedvezményes ajánlatot bármikor felfüggessze, módosítsa, meghosszabbítsa vagy teljesen megszüntesse.

- A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget.

Feliratkozás hírlevélreA hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2019 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor