Canon bemutató nap - 2017. december 9.Ez a promóció lejárt.

Nagyon sok visszajelzést kaptunk tőletek a bemutató napokkal kapcsolatban, és többen szerettétek volna, hogy ne csak hétköznap legyen lehetőség akciós vásárlásra, és a termékek kipróbálására.

Nektek szeretnénk kedvezni a december második hétvégéjén esedékes Canon nyílt nappal!

Látogass el béke téri üzletünkbe december 9-én, szombaton, ahol 10-19 óráig a Canon profi szakemberei, és természetesen a legnépszerűbb tükrös, kompakt, és MILC gépek lesznek jelen!

Ha objektíveket próbálgatnál, akkor is tarts velünk, a széles lencseválasztékot is megtalálod nálunk ezen a napon, és saját gépeddel is tesztelheted őket!

Kipróbálható lesz a sokak által várt új L-es fixobi, az EF 85mm f/1.4 L IS USM. De szintén az újdonságok sorát gyarapítja majd a nemrég bejelentett Tilt Shift makró: a TS-E 135mm f/4 L Macro


További programok, és akciók:

1.) A bemutató napon profi eszközökkel felszerelt, berendezett fotóstúdiónkat egész nap látogathatják az érdeklődők, és hölgymodellünkön tesztelhetik a Canon termékeit. Ha még nem fotóztál stúdióban, kollégánk segít a beállításokban, és szükség esetén tanácsokat, tippeket is ad számodra.

2.) Párod, gyermeked fotóznád inkább? Hozd be magaddal kedvenc fotóalanyod, és teszteld a Canon gépeit, és objektíveit velük!

FONTOS: ne felejtsd otthon memóriakártyádat! Minden Canon gépben használhatod a saját adathordozódat, hogy később otthon is ki tudd elemezni az elkészített fotókat.

3.) A rendezvény ideje alatt egész napos akciókkal jutalmazzuk majd a betérőket:

  • 10% kedvezmény a rendezvény ideje alatt személyesen, a Béke téren megjelenő ügyfelek részére minden Canon termékre*

4.) Emellett figyelmedbe ajánljuk a Canon aktuális pénzvisszatérítési promócióját: Igényeld vissza a vásárolt terméked árának egy részét ide kattintva.


Időpont: 2017. december 9., 10-19 óra
Helyszín: Béke téri üzletünk, 1135 Budapest, Szegedi út 42-44. (ingyenes parkolással várunk!)


*A promóció feltételei, szabályai:
- A "Canon bemutató nap" nevű promócióban részt vevő Canon termékek 10%-kal csökkentett akciós árai csak személyes vásárlás esetén érvényesek.

- Az akció nem csak a készlet erejéig tart.

- Az akció nem vonatkozik a Canon PRO státuszú termékekre, Ezekre a modellekre kérd ajánlatunkat értékesítő kollégáinktól, vagy a beszerzes@220volt.hu e-mail címen.

- Az akció nem vonatkozik tintapatronokra, tonerekre, számológépekre, nyomtatókra, scannerekre.

- Csak új termékekre vonatkozik a Canon-napi promóció: használt, bemutató darab, dobozsérült stb státuszú termékek nem vesznek részt a promócióban.

- Az akciók nem összevonhatóak.

- A promócióban részt vevő termékek közül személyenként maximálisan egy darab vásárolható. Bármely ezzel kapcsolatos visszaélés esetén fenntartjuk magunknak a jogot a foglalás érvénytelenítésére.

- Cégünk fenntartja a jogot, hogy a kedvezményes ajánlatot bármikor felfüggessze, módosítsa, meghosszabbítsa vagy teljesen megszüntesse.

- A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget.

Feliratkozás hírlevélreA hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2018 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor