Sigma bemutató nap a Béke térenEz a promóció lejárt.

December 11-én, kedden fergeteges Sigma bemutatónapot tartunk Béke téri bemutatótermünkben. Ugorj be, megéri! Gyártói szaktanácsadással, kipróbálási lehetőséggel, kedvezményekkel, stúdió használati lehetőséggel és modellfotózással várunk.

Rendkívüli kedvezmények:

  • A "sigmasanta220" kupon felhasználásával 2018. december 11-12-én a helyszínen és online is 10% kedvezményt kapsz néhány kivételtől* eltekintve bármelyik Sigma objektívre. Online rendelés esetén a kosár tartalma oldalon a "Kosár tartalma összesen" felirat alatt tudod megadni a kuponkódot. Egy példát erre az alábbi képen láthatsz.

A bemutatónapok során most először érhető el akciósan:

  • Sigma 105mm f/1.4 DG HSM Art,
  • Sigma 14-24mm f/2.8 DG HSM Art,
  • Sigma 70mm f/2.8 DG Macro Art,
  • Sigma 16mm f/1.4 Contemporary DC DN.

*Az akcióban nem szereplő Sigma objektívek:

  • A 3 királyok promócióban szereplők: Sigma 14mm f/1.8 DG HSM Art, Sigma 20mm f/1.4 HSM Art, Sigma 135mm f/1.8 DG HSM Art.
  • Az újonnan bejelentettek: Sigma 28mm f/1.4 DG HSM Art, Sigma 40mm f/1.4 DG HSM Art, Sigma 56mm f/1.4 DC DN Contemporary, Sigma 70-200mm f/2.8 DG OS HSM Sports, Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports.
  • A használtak.

Időpont: 2018. december 11., 10-19 óra
Helyszín: Béke téri üzletünk, 1135 Budapest, Szegedi út 42-44.

Kérjük, érdeklődésed jelezd számunkra!


- Kizárólag új készülék vásárlása esetén. Használt, bontott, bemutató darab, OEM, stb. termékek nem vesznek részt a promócióban.

- A promóció online és személyes vásárlás esetén is érvényes.

- A promócióban részt vevő termékek csak kiskereskedelmi mennyiségben foglalhatóak. Bármely ezzel kapcsolatos visszaélés esetén fenntartjuk magunknak a jogot a foglalás érvénytelenítésére.

- Fontos, hogy rendelésed véglegesítésében gyors legyél, mert a termékek kosárba helyezése nem jelenti azok lefoglalását.

- Cégünk fenntartja a jogot, hogy a kedvezményes ajánlatot bármikor felfüggessze, módosítsa, meghosszabbítsa vagy teljesen megszüntesse.

- A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget.

Feliratkozás hírlevélreA hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2019 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor