JOY-napokKedvezményes hosszú hétvége!
(nem csak csajoknak)

A népszerű JOY magazin már-már hagyományt teremtett a minden évben megrendezett JOY-napok elnevezésű, számos üzletben kedvezményes vásárlást kínáló akciójával.

További tudnivalók:

Hogyan vehetem igénybe a kedvezményt?

Mikor használhatom fel az újságban található kupont?

Hol tudom igénybe venni a kupon adta kedvezményeket?

Milyen termékekre tudom felhasználni a kupont? Milyen mértékű kedvezményt kapok?- A promócióban részt vevő termékekből kiskereskedelmi mennyiség vásárolható. Bármely ezzel kapcsolatos visszaélés esetén fenntartjuk magunknak a jogot a foglalás érvénytelenítésére.

- Cégünk fenntartja a jogot, hogy a kedvezményes ajánlatot bármikor felfüggessze, módosítsa, meghosszabbítsa vagy teljesen megszüntesse.

- A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget.

- A kupon egy vásárlása szól. Tehát amennyiben szeretnél például egy fényképezőgépet és egy objektívet is vásárolni, mindkettőre megkapod a kedvezményt.

- A JOY promóció nem vonatkozik a használt termékekre, bemutató darabokra, sérült dobozos termékekre

Feliratkozás hírlevélreA hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2019 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor