Bissell MultiClean GaragePro (1462000094)

Vissza a porszívók kategóriába

Nem elérhető info_icon Ez a termék ideiglenesen nem rendelhető, nézz vissza később!

Utolsó ismert ár:

82 990 Ft
65 346 Ft + áfa

  • 1 év garancia

A terméket a hivatalos, magyarországi Bissell képviselet teljes támogatásával és garanciális hátterével árusítjuk.
  • 1400 W-os teljesítmény
  • 84 decibeles zajszint

A termék tulajdonságai:

GyártóBissell
JellemzőkAz MultiClean Garázs Pro Wet & Dry porszívó erőteljes 1400W-os takarítást biztosít ott, ahol a legjobban szükséges.

A falra szerelhető kialakítás és a hosszú gégecső nagy terület kényelmes takarítását biztosítja padlófelület, vagy használat utáni tárolás igénye nélkül.

A különleges eszközök teljes készletével az MultiClean Garázs Pro Wet + Dry gépet úgy terveztük meg, hogy vele könnyedén takaríthassa a járműveket, csónakokat, garázsokat, vagy bármit, ahová felszerelhető. A szennyeződés lehet nedves vagy száraz, az MultiClean Garázs Pro Wet + Dry rendelkezik a munka elvégzéséhez szükséges eszközökkel.
Tulajdonságok
SzínFekete és piros
Teljesítményfelvétel1400 W
Zajszint84 dB(A)
Szennyesvíztartály15 L
Kábelhossz1.5 m
TartozékKészülék, eszközök, fali konzol, felhasználói útmutató
Súly10.89 kg

Ár

82 990 Ft

Feliratkozás hírlevélre


A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2021 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor