Canon AS-120 mini asztali számológép

Vissza a számológép kategóriába
Elismeréseink:
Canon Pro Partner Canon Imaging Partner

Ezt a terméket már nem forgalmazzuk, utolsó ismert ár:
1 790 Ft
1 409 Ft + áfa
  • 1 év garancia
A terméket a hivatalos, magyarországi Canon képviselet teljes támogatásával és garanciális hátterével árusítjuk.

Canon AS-120 mini asztali számológép tulajdonságai:

GyártóCanon
LeírásAz ívelt formának köszönhetően ez a 12 helyértékes számológép nagy, döntött LCD kijelzővel rendelkezik, így az összes szám egyetlen pillantással könnyedén leolvasható a legkülönfélébb fényviszonyok mellett is. A felhasználóbarát, ésszerűen elrendezett, nagyméretű, színkódolt billentyűkkel felszerelt készülék a számok könnyű és hibamentes bevitelét biztosítja.
-Ez a modell nemcsak ergonomikus, de a környezetre gyakorolt káros hatása is minimális: ez manapság jelentős szempont a vállalati és egyéni felhasználók számára egyaránt. Egyes műanyag összetevőket Canon termékek újrafelhasznált anyagából gyártottak.
-Ez a kompakt és könnyű, sötétszürke számológép elegáns és professzionális külső megjelenéssel rendelkezik. Nagyon jól mutat az íróasztalon.
-A dupla (napelem és normál elem) tápellátású számológép bármilyen fényviszonyok közt gond nélkül használható. Az automatikus kikapcsolás funkció az energiatakarékosság érdekében körülbelül 7 perc után kikapcsolja a számológépet, ha nem használják.
Funkciókhaszonkulcs (MU)
fordított jelzálog (RV)
bruttó végösszeg (GT)
automatikus kikapcsolás
Színszürke
Kijelző típusaLCD 12 számjegyes
Kijelző mérete72,8 x 22,3 mm
Áramforrás1db LR44 elem vagy napelem
Készülék mérete145 x 100 x 33,5 mm
Készülék tömege108 g

Ár

1 790 Ft

Canon AS-120 mini asztali számológép vásárlói ezeket a termékeket szokták még nézni:

Feliratkozás hírlevélreA hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2019 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor