• FOTÓS OKTATÁS
 • FOTÓS ESZKÖZ BÉRLÉS
 • FOTÓS, VIDEÓS WORKSHOPOK
 • 7% CETELEM KEDVEZMÉNY
 • KUPONOK & AJÁNDÉKOK
 • HÍREK, BLOGCIKKEK
 • BEMUTATÓTERMÜNK
 • GY.I.K.
 • KAPCSOLAT
 • Kategóriák
  törlés
  Aktuális promóciók
  0% THM
  Ajándék termék
  Canon
  Csomagban olcsóbb
  Egyéb akció
  Fényképezőgép
  Fujifilm
  Kupon
  Nikon
  Objektív
  Olympus
  Panasonic
  Pénzvisszatérítés
  Sony
  Szűrés törlése

  Ajándék Fotósok Online Hétvégéje kupon

  220volt
  220volt
  2023.09.25 17:01
  Ajándék Fotósok Online Hétvégéje kupon

  Vásárolj a 220voltnál 2023. október 31-ig, és megajándékozunk egy bruttó 6.500 Ft értékű Fotósok Online Hétvégéje kuponnal!

  Tanulj Magyarország legismertebb fotósaitól online, otthonod kényelméből. Most 220volt-os vásárlásod mellé kupont adunk ajándékba, amivel csomagonként bruttó 6.500 Ft kedvezménnyel juthatsz hozzá a legújabb és a korábbi Fotósok Online Hétvégéje csomagokhoz egyaránt. Fontos, hogy a kedvezmény a normál árból kerül levonásra, az Early bird árral nem összevonható, viszont egy kuponkódot több csomagra is érvényesíthetsz.

  Lehetsz kezdő, amatőr vagy profi fotós, ez a rendezvény sorozat Neked szól!

  Az online fotós oktatóvideó csomagokban többek között megtalálod az esküvő, glamour, kismama, fine art, portré és természetfotózás témáit. De stúdióvilágítás és rendszervaku használatban, valamint utómunkában is segítséget kaphatsz.

  A kupon beváltás feltételei: https://fotosnap.hu/220volt-foh-promocio/


  Kuponkedvezmények

  Az őszi rendezvény belépőinek értékesítése már elindult! Jegyed mellé október 17-ig 10-15-20%-os kedvezménykuponok járnak!

   

   

   

  Mi az a Fotósok Online Hétvégéje?

   

  A Fotósok Online Hétvégéje egy 2020-ban indult online rendezvény sorozat, ami immár a 8. alkalommal kerül megrendezésre. Az esemény során Magyarország legnevesebb fotósai 40-90 perces oktatóvideókban osztják meg tudásukat a nézőkkel. A tudásanyag megtekintésével gyakorlati útmutatókon keresztül sajátíthatsz el újabb praktikákat egyenesen a legjobbaktól.

   

  Az eddigi 48 előadó között olyan híres fotográfusokkal is találkozhatsz mint Nánási Pál, Vámos Csaba, Schram András, Laufer Erzsébet, Szipál Péter, Daróczi Csaba, Duba Dia, Geszti Péter és Keleti Éva.

   

  Hogyan juthatsz hozzá a kuponhoz?

  Vásárolj a 220volt.hu weboldalon keresztül 2023. október 31-ig, és megrendelésedet követően e-mailben elküldjük Neked a bruttó 6.500 Ft értékű Fotósok Online Hétvégéje kuponkódot.

  Hol és mire válthatod be a kupont?

  A kuponkódot a fotosnap.hu weboldalon keresztül használhatod a legújabb, 8. Fotósok Online Hétvégéje, valamint a korábbi hétvége csomagok megvásárlása esetén. A kedvezmény a normál árból kerül levonásra, az Early bird árral nem összevonható, viszont egy kuponkódot több csomagra is érvényesíthetsz.

  Az ajánlat érvényes 2023. október 31-ig online leadott 220volt megrendelés esetén, vagy visszavonásig.

  További részletekért keresd a https://fotosnap.hu/220volt-korabbi-hetvegek/ weboldalt.

   

  Ízelítő az oktatóvideó csomagok tartalmából

   

   


  Tetszenek az ilyen és ehhez hasonló ajánlatok?

  Tájékozódj egy helyen az éppen aktuális gyártói kedvezményekről, ajándékokról, újdonságokról, kuponkódokról, pénzvisszatérítésekről és készletkisöprő akciókról!

   


  – A bruttó 6 500 Ft Fotósok Online Hétvégéje kuponkedvezmény a normál árból kerül levonásra!

  – A Fotósok Online Hétvégéje fenntartja a jogot, hogy a kedvezményes ajánlatot bármikor felfüggessze, módosítsa, meghosszabbítsa vagy teljesen megszüntesse.

  – A https://fotosnap.hu oldalon feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget.

  Összehasonlítom a fenti termékeket! Az összehasonlításhoz pipáld ki más termék(ek) oldalán is az "Összehasonlítom" négyzetet!
  bezár