Canon EOS RPEz a promóció lejárt.

Csodák mindenhol

Várhatóan március eleje környékén érkezik az EOS RP, a Canon új, FullFrame szenzoros MILC fényképezőgépe. Rendeld elő, hogy az elsők között juthass hozzá. A készülék mellé ráadásként egy EF-EOS R bajonett adapter is jár, ami tökéletes kompatibilitást biztosít a Canon EF és EF-S objektívkínálatával.

Ismerd meg az EOS RP-ban rejlő csodákat:

  • FullFrame méretű szenzor a kisméretű, könnyű EOS R vázban (132,5x85x70 mm, kb. 440 g).
  • Gyorsabb képfeldolgozás a DIGIC 8-nak köszönhetően, mely a Canon legújabb képalkotó motorja.
  • DLO (digitális objektív-optimalizálás) a részletgazdag, kiváló minőségű képekért kezelhető fájlméretben.
  • Az 5 tengelyes stabilizálás és a kettős érzékelésű IS nagy teljesítményű stabilizálást biztosít a felvételekhez.
  • RF bajonett - kitűnő optikai teljesítmény mellett a képen rögzíthető maximális részletességre törekvés.
  • A létező leggyorsabb, 0,05 másodperces autofókusz.
  • Rugalmas felvételkészítés és problémamentes csatlakozás, Wi-Fi-n keresztüli vezérlés.
  • Kiváló minőségű és rendkívül stabil 4K videók.
- A promóció online és személyes vásárlás esetén is érvényes.

- A promócióban részt vevő termékek csak kiskereskedelmi mennyiségben foglalhatóak. Bármely ezzel kapcsolatos visszaélés esetén fenntartjuk magunknak a jogot a foglalás érvénytelenítésére.

- Fontos, hogy rendelésed véglegesítésében gyors legyél, mert a termékek kosárba helyezése nem jelenti azok lefoglalását.

- Cégünk fenntartja a jogot, hogy a kedvezményes ajánlatot bármikor felfüggessze, módosítsa, meghosszabbítsa vagy teljesen megszüntesse.

- A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget.

Feliratkozás hírlevélreA hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2019 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor