Canon EOS 5D Mark IV akció

https://www.220volt.hu/media/site/original/site_block_148164.jpg


Ez a promóció véget ért.

Canon EOS 5D Mark IV akciós áron!

A Canon EOS 5D Mark IV által a fotótémától függetlenül garantált a tökéletes képminőség és a professzionális teljesítmény. A fényképezőgépet úgy tervezték, hogy mindig jól teljesítsen, és a kellemes megjelenés mellett valódi mindenes is legyen.

Törekedj a tökéletességre és vásárold meg október 02-ig kedvezményes áron a Canon profiknak tervezett, teljes képmezős, tükörreflexes fényképezőgépét.

A promóció érvényes:

  • 2021. szeptember 06. - 2021. október 02-ig.

Promóciós Canon fényképezőgép:

Canon EOS 5D Mark IV váz (használt II)

FullFrame, 30 MegaPixel, 3.2" LCD, NFC, GPS vevő, Érintőképernyő, 4K felbontás, por- és cseppálló
RAKTÁRON Béke tér
520 000 Ft
520 000 Ft + 0% áfa

Ajánlott Canon tartozékok:

- Kizárólag új készülék vásárlása esetén. Használt, bontott, bemutató darab, OEM, stb. termékek nem vesznek részt a promócióban.

- A promóció online és személyes vásárlás esetén is érvényes.

- A promócióban részt vevő termékek csak kiskereskedelmi mennyiségben foglalhatóak. Bármely ezzel kapcsolatos visszaélés esetén fenntartjuk magunknak a jogot a foglalás érvénytelenítésére.

- Fontos, hogy rendelésed véglegesítésében gyors legyél, mert a termékek kosárba helyezése nem jelenti azok lefoglalását.

- Cégünk fenntartja a jogot, hogy a kedvezményes ajánlatot bármikor felfüggessze, módosítsa, meghosszabbítsa vagy teljesen megszüntesse.

- A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget.

Feliratkozás hírlevélre


A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2021 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor