Canon EOS R / RP promóció

https://www.220volt.hu/media/site/original/site_block_139420.jpg


Fedezz fel minden lehetőséget!

Mindig állj készen a kihagyhatatlan pillanatokra. A Canon kompakt, könnyű és kis méretű, cserélhető objektíves, tükör nélküli fényképezőgépei a kompakt és DSLR gépek legjavát ötvözik a kiváló minőségű fényképek és videók érdekében. A teljes képmezős EOS R és EOS RP egyedülálló fényképezési élményt nyújt és hihetetlen részletgazdagságot biztosít.

Canon EOS R váz vásárlásakor most ajándék RF 50mm objektívvel lepünk meg, míg az EOS RP váz esetén ugyanezen objektív árának felét engedjük el.

Canon RF 50mm f/1.8 STM:

  • Fedezd fel a benned rejlő kreativitást és fejleszd fotós készségeidet ezzel a lenyűgözően kompakt, fix fókusztávolságú objektívvel, amely sokkal többre képes, mint gondolnád.

A promóció időtartama:

  • 2021. május...

Promóciós Canon fényképezőgépek:

Promóciós Canon objektív:

Ajánlott Canon tartozékok:

Canon BG-E22 markolat (EOS R)

RAKTÁRON Béke tér, Boráros tér
99 890 Ft
78 654 Ft + áfa

Canon EG-E1 markolat (EOS RP)

RAKTÁRON Béke tér
26 890 Ft
21 173 Ft + áfa
20 000 Ft
20 000 Ft + 0% áfa


További Canon ajánlatunk:
- Kizárólag új készülék vásárlása esetén. Használt, bontott, bemutató darab, OEM, stb. termékek nem vesznek részt a promócióban.

- A promóció online és személyes vásárlás esetén is érvényes.

- A promócióban részt vevő termékek csak kiskereskedelmi mennyiségben foglalhatóak. Bármely ezzel kapcsolatos visszaélés esetén fenntartjuk magunknak a jogot a foglalás érvénytelenítésére.

- Fontos, hogy rendelésed véglegesítésében gyors legyél, mert a termékek kosárba helyezése nem jelenti azok lefoglalását.

- Cégünk fenntartja a jogot, hogy a kedvezményes ajánlatot bármikor felfüggessze, módosítsa, meghosszabbítsa vagy teljesen megszüntesse.

- A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget.

Feliratkozás hírlevélre


A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2021 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor