Canon Trade-In: Cseréld le a régit!Válts te is EOS R-re!

Válts te is új, csúcskategóriás, FullFrame szenzoros Milc fényképezőgépre. Válts Canon EOS R-re! Hozd be hozzánk régi DSLR vagy MILC fényképezőgéped és nemcsak, hogy beszámítjuk az árát az újba, de még további 40.000 Ft kedvezményt is adunk.

További extraként az akcióval összevonva igénybe veheted a Canon virtuális kit jelentős kedvezményeit is.

Fontos információk:

  • A kedvezmény előfeltétele a sikeres használt termék adásvétel.
  • A használt fotós termékek megvásárlására, beszámítására, illetve bizományosi értékesítésére csak a 220volt Béke téri üzletében, előre egyeztetett időpontban (​hasznalt@220volt.hu, +3620/281-1138) van lehetőség!
  • A használt termékek beszámítása, adásvétele népszerű szolgáltatásunk, így esetenként előfordulhat az e-mail elküldésétől számított 1-3 munkanapos válaszidő.
  • Másold be az e-mail tárgymezőjébe a "Canon Trade In" feliratot, így megkönnyítheted leveled feldolgozását.
  • További használt termékekkel kapcsolatos fontos tudnivalókért kattints a gombra.

A promóció időtartama:

  • 2019. július 9. - 2019. szeptember 30.

A promócióban szereplő EOS R fényképezőgépek:

Canon EOS R váz

40.000 Ft kedvezmény beszámítással! , FullFrame, 32 MegaPixel, 3.2" LCD, Kihajtható LCD, 4K felbontás
839 890 Ft
661 331 Ft + áfa

Canon EOS R kit (RF 24-105mm f/4 L IS USM)

40.000 Ft kedvezmény beszámítással! , FullFrame, 32 MegaPixel, 3.2" LCD, Kihajtható LCD, 4K felbontás
1 099 990 Ft
866 134 Ft + áfa
- Kizárólag új készülék vásárlása esetén. Használt, bontott, bemutató darab, OEM, stb. termékek nem vesznek részt a promócióban.

- A promóció a Béke téri üzletünkben történő személyes vásárlás esetén érvényes.

- A promócióban részt vevő termékek csak kiskereskedelmi mennyiségben foglalhatóak. Bármely ezzel kapcsolatos visszaélés esetén fenntartjuk magunknak a jogot a foglalás érvénytelenítésére.

- Fontos, hogy rendelésed véglegesítésében gyors legyél, mert a termékek kosárba helyezése nem jelenti azok lefoglalását.

- Cégünk fenntartja a jogot, hogy a kedvezményes ajánlatot bármikor felfüggessze, módosítsa, meghosszabbítsa vagy teljesen megszüntesse.

- A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget.

Feliratkozás hírlevélreA hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2019 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor