Canon Trade-In: Cseréld le a régit!Válts te is EOS 90D-re!

Ez a promóció véget ért.

A Canon EOS 90D egy fényképész fényképezőgépe: villámgyors, tűéles, nagy fényerejű, kb. 100%-os lefedettségű optikai keresővel rendelkezik és a 32,5 megapixel felbontású képeket utólag is vághatod és újrakomponálhatod. Cseréld le most meglévő fényképezőgéped EOS 90D-re és a régi gép beszámított árán túl további 35.000 Ft extra kedvezménnyel ajándékozunk meg.

Fontos információk:

  • Felmerült kérdéseiddel keresd ügyfélszolgálatos kollégáinkat a +3612363040 telefonszámon vagy a info@220volt.hu e-mail címen.
  • A használt fotós termékek megvásárlására, beszámítására, illetve bizományosi értékesítésére csak a 220volt Béke téri üzletében, előre egyeztetett időpontban (​hasznalt@220volt.hu, +3620/281-1138) van lehetőség!
  • A használt termékek beszámítása, adásvétele népszerű szolgáltatásunk, így esetenként előfordulhat az e-mail elküldésétől számított 1-3 munkanapos válaszidő.
  • Másold be az e-mail tárgymezőjébe a "Canon Trade In" feliratot, így megkönnyítheted leveled feldolgozását.
  • További használt termékekkel kapcsolatos fontos tudnivalókért kattints a gombra.

A promóció időtartama:

  • 2019. október 1. - 2019. november 30.

A promócióban szereplő EOS 90D fényképezőgépek:
- Kizárólag új készülék vásárlása esetén. Használt, bontott, bemutató darab, OEM, stb. termékek nem vesznek részt a promócióban.

- A promóció a Béke téri üzletünkben történő személyes vásárlás esetén érvényes.

- A promócióban részt vevő termékek csak kiskereskedelmi mennyiségben foglalhatóak. Bármely ezzel kapcsolatos visszaélés esetén fenntartjuk magunknak a jogot a foglalás érvénytelenítésére.

- Fontos, hogy rendelésed véglegesítésében gyors legyél, mert a termékek kosárba helyezése nem jelenti azok lefoglalását.

- Cégünk fenntartja a jogot, hogy a kedvezményes ajánlatot bármikor felfüggessze, módosítsa, meghosszabbítsa vagy teljesen megszüntesse.

- A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget.

Feliratkozás hírlevélre


A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2020 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor