Cetelem hitelkártyaVásárolj könnyedén Cetelem hitelkártyával

Vásárolj üzleteinkben egyszerűen, gyorsan, ráadásul kedvezménnyel. Használd már meglévő, aktivált Cetelem hitelkártyád és élvezd ki az azonnali 10%-os kedvezményt.

Fontos tudnivalók:

 • Csak aktivált kártya esetén vehető igénybe a kedvezmény.
 • A 10% kedvezmény az ügyfél hitelkeretének erejéig érvényes. Hitelkeretedről és a törlesztési feltételekről minden esetben tájékozódj a vásárlás előtt!
 • A vásárlás a rendelkezésre álló hitelkeretnél nagyobb összegben is történhet, a 10% kedvezményt viszont csak a hitelkeretből felhasznált összegre érvényesítjük. Amennyiben a vételár meghaladja a hitelkeretet, a fennmaradó összeget készpénzzel vagy bankkártyával tudod kiegyenlíteni.
 • Lehetőséged van hitelkereted megemelésére is, ehhez hívd a Cetelem ügyfélszolgálatát a (06-1) 458-6070-es telefonszámon!
 • A promóció internetes rendelésre is vonatkozik, ám fontos, hogy kizárólag üzleteinkben történő személyes vásárlás esetén érvényes, melynek során be kell mutatnod Cetelem hitelkártyád értékesítőnknek.
 • A kedvezmény más akcióval is összevonható (például kuponos vagy akciós árú termékek), azonban kizárólag raktáron található termék, üzletben történő átvétele és fizetése esetén vehető igénybe. Kizárólag új készülék vásárlása esetén. Használt, bontott, bemutató darab, OEM, stb. termékek nem vesznek részt a promócióban

Példa vásárlás Cetelem hitelkártyával:

 • Kertész Boldizsár 666.000 Ft-ért szeretne vásárolni egy MacBookot.
 • A hitelkerete 500.000 Ft.
 • Ha bejön valamelyik üzletünkbe, és a Cetelem hitelkártyával fizet, akkor 500.000 Ft-ot tud kiegyenlíteni a vételárból.
 • A maradék 166.000 Ft-ot készpénzben vagy bankkártyával áll módjában rendezni.
 • Az 500.000 Ft-ra viszont megkapja a 10%-os kedvezményt, ami jelen esetben 50.000 Ft.
 • Így készpénzben vagy bankkártyával már csak 116.000 Ft-ot kell fizetnie (166.000 Ft - 50.000 Ft).
 • Vagyis valójában nem a termék árából (666.000 Ft-ból) kapta meg a hirdetett 10% kedvezményt (66.600 Ft), csak a hitelkeretének erejéig (500.000 Ft 10%-a: 50.000 Ft).
 • Természetesen Kertész Boldizsárnak is van lehetősége arra, hogy telefonja és a Cetelem ügyfélszolgálat segítségével a vásárlást megelőzően megemelje hitelkeretét és így jogosulttá váljon a teljes vételárra vonatkozó 10%-os kedvezményre (66.000 Ft).

A Cetelem hivatalos oldalát itt éred el.

A Cetelem hitelkártya hirdetményről itt tájékozódhatsz.
A hirdetmény érvényes: 2019. szeptember 14-től visszavonásig.

10% kedvezmény Cetelem hitelkártyával: THM 38,01%:

 • Cetelem Hitelkártya és Cetelem Klubkártya Referencia THM: 38,01%, 375 000 Ft hitelösszeg 2017. április 5. után kibocsátott kártyák figyelembe vételével. Az itt feltüntetett THM érték vásárlási tranzakció figyelembevételével került kiszámításra. Más tranzakciótípus esetén a THM mértéke magasabb lehet. A kedvezményt kizárólag bármely már meglévő Magyar Cetelem Zrt. (Bank) által kibocsátott kártyával rendelkező vásárlók igényelhetik, vagy azok, akiknek hitelkártya igénylése pozitív elbírálásban részesül. A hitelkártya igénylése ingyenes, és semmilyen kötelezettséggel nem jár. A hitelkártya kibocsátója a Magyar Cetelem Zrt. (Bank). A kedvezmény 2017. április 5-től visszavonásig érvényes. A kedvezmény az akció időtartama alatt igényelt Cetelem hitelkártyával, első alkalommal történő, azonnali vásárlás esetén, vagy bármely már meglévő Magyar Cetelem Zrt. (bank) által kibocsátott hitelkártyával érvényes abban az esetben, ha a fizetés nem a pénztárnál, hanem a hitelügyintézői pultnál történik. A hitelkártya számláról a kedvezmény figyelembevételével megállapított vételár kerül levonásra. A vásárlás a rendelkezésre álló hitelkeretnél nagyobb összegben is történhet, de a 10% kedvezmény csak a hitelkártyáról felhasznált összeg alapján kerül kiszámolásra. A 220volt Magyarország Kft. a Magyar Cetelem Zrt. (Bank) hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, a hitelbírálatnak a jogát fenntartja, valamint az ajánlati kötöttségét kizárja. További részletek az általános szerződési feltételekben és a vonatkozó hirdetményekben: https://www.cetelem.hu/segedlet/dokumentumok
 • Az előzetes, körültekintő, tájékozódás csökkentheti a túlzott eladósodás veszélyét! A túlzott eladósodás komoly pénzügyi nehézséget okozhat Önnek és közvetlen környezetének! A hitelfelvétel előtt tájékozódjon a feltételekről és gondolja át a kockázatokat.

Az akció időtartama: 2020. január 28. napjától 2020. december 31. napjáig.
- Kizárólag új készülék vásárlása esetén. Használt, bontott, bemutató darab, OEM, stb. termékek nem vesznek részt a promócióban.

- A promóció csak az üzleteinkben történő személyes átvétel esetén érvényes.

- A promócióban részt vevő termékek csak kiskereskedelmi mennyiségben foglalhatóak. Bármely ezzel kapcsolatos visszaélés esetén fenntartjuk magunknak a jogot a foglalás érvénytelenítésére.

- Cégünk fenntartja a jogot, hogy a kedvezményes ajánlatot bármikor felfüggessze, módosítsa, meghosszabbítsa vagy teljesen megszüntesse.

- A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget.

Feliratkozás hírlevélre


A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2020 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor