GoPro HERO7


Az őrülten látványos emlékekért.

Megjelent a GoPro legújabb szériája, rögzítsd páratlan minőségben a fontos pillanatokat!

Segítünk választani!

Csodásan sima stabilizált videók. Okos felvétel a legjobb, a legtökéletesebb fotók automatikus készítéséhez. Kipróbált, és ház nélkül is vízálló. Ez a HERO7 Black - az eddigi legfejlettebb GoPro termék.

A vibráló WDR fotókkal és a bársonyosan sima 4K videókkal a HERO7 Silver minden pillanatot lenyűgözővé tesz. Vízálló, így bárhova magaddal viheted. Érintőkijelzőjének segítségével nem kell pepecselned a jó felvételekhez.

Apró méretével és vízállóságával a HERO7 White tökéletes társad a kalandban. Érintőkijelzője segít a gyors kezelésben, fotóidat és videóidat pedig könnyedén megoszthatod a GoPro App segítségével.


GoPro HERO7

Feliratkozás hírlevélreA hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2019 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor