Nikon Z - Shop in Shop

https://www.220volt.hu/media/site/original/site_block_79802.jpg


Mutasd meg, mit látsz a Nikon Z fényképezőgépein és a NIKKOR Z objektíveken keresztül. A Nikon tükör nélküli rendszere a világ legszélesebb bajonettjével készül¹, így több fényt enged be. A több fény pedig több részletet, mélységet és színt jelent. Lélegzetelállító fényképek. Lenyűgöző videók.

  • Nikon Z9 - Példátlan képalkotási élmény. Az első számú csúcsmodell a tükör nélküli Z-bajonetthez. A legkiválóbb úttörő technológiákat egyesítő Z9 a Nikon történelmének legjobb állókép- és videóteljesítményét nyújtja.
  • Nikon Z7 II - Aprólékos odafigyelés a részletekre. Kíméletlen munkamorál. Alkalmazkodási képesség. Ismerd meg a teljes képméretű, tükör nélküli fényképezőgépet, amely minden helyzetben megfelel a részletek iránti szenvedélyednek.
  • Nikon Z6 II - Valósítsd meg ötleteid. Hallgass megérzéseidre. Bármi is szükséges a következő projektedhez, a sokoldalú Z6 II teljes képméretű, tükör nélküli fényképezőgép képalkotási teljesítménye a gyorsabb, élesebb és problémamentesebb alkotás szolgálatában áll.
  • Nikon Z5 - Imádni fogod alkotásaid. A fényképezőgép strapabíró, könnyű, igazán könnyen kezelhető. A képminőség új, izgalmas szintjeit érheted el vele, akár állóképeket, akár videókat szeretnél készíteni.
  • Nikon Z50 - A hozzád illő tökéletesség. Kiemelkedő képminőség, őszinte portrék, csendes élességállítás, ragyogó felvételek napnyugtakor.
  • Nikon Z fc - A Z fc ötvözi a klasszikus kialakítást a Z sorozat technológiájával. Kis méret, nagy képminőséggel. Olyan érzés, mintha már láttad volna korábban, ám a teljesítmény teljesen új.- Cégünk fenntartja a jogot, hogy a kedvezményes ajánlatot bármikor felfüggessze, módosítsa, meghosszabbítsa vagy teljesen megszüntesse.

- A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget.

Feliratkozás hírlevélre


A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2022 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor