Nikon Z - Shop in ShopMutasd meg, mit látsz a Nikon Z fényképezőgépein és a NIKKOR Z objektíveken keresztül. A Nikon tükör nélküli rendszere a világ legszélesebb bajonettjével készül¹, így több fényt enged be. A több fény pedig több részletet, mélységet és színt jelent. Lélegzetelállító fényképek. Lenyűgöző videók.

  • Nikon Z7 - Mutasd meg a részletekben rejlő részleteket. Kompakt váz, rendkívüli felbontás, valódi precizitás.
  • Nikon Z6 - Minden inspirációt megörökíthetsz. Lélegzetelállító sebességű sorozatfelvétel. Kompakt teljesítmény. Valódi sokoldalúság.
  • Nikon Z5 - Imádni fogod alkotásaid. A fényképezőgép strapabíró, könnyű, igazán könnyen kezelhető. A képminőség új, izgalmas szintjeit érheted el vele, akár állóképeket, akár videókat szeretnél készíteni.
  • Nikon Z50 - A hozzád illő tökéletesség. Kiemelkedő képminőség, őszinte portrék, csendes élességállítás, ragyogó felvételek napnyugtakor.
- Cégünk fenntartja a jogot, hogy a kedvezményes ajánlatot bármikor felfüggessze, módosítsa, meghosszabbítsa vagy teljesen megszüntesse.

- A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget.

Feliratkozás hírlevélre


A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2020 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor