Nikon bemutató darabokHitelesített minőség rendkívüli árakon

A Nikon bemutató darab termékek megvásárlása egy nagyon jó lehetőség arra, hogy költséghatékonyan építsd fel a Nikon fotós felszerelésedet. Ezek a termékek korábban promóciós célokat szolgáltak vagy visszakerültek a Nikon tulajdonába, majd felújították és olyan állapotba hozták, hogy megfeleljen a gyári előírásoknak. Minden bemutató darab terméket alaposan megtisztítottak és az esetlegesen hibás alkatrészeket gyári újra cserélték; de néhány esetben előfordulhat, hogy a korábbi használat jelei láthatóak, például a burkolaton. Minden bemutató darab termék szigorú tesztelésen esett át és az összes eredeti tartozékot tartalmazza. 12 hónapos korlátozott garanciát biztosítunk a termékekre.

Fontos tudnivalók:

  • A termékekhez adott gyártói garancia 12 hónap.
  • A promócióban szereplő termékek más promóciókban, pénzvisszatérítésekben nem vesznek részt.

A promóció a készlet erejéig érvényes.

Az akcióban szereplő Nikon bemutató darab termékek:

Nikon D7100 váz (bemutatódarab)

24 MegaPixel, 3.2" LCD, FullHD videó
Raktáron: Béke tér
Akció! 237 900 Ft helyett
199 900 Ft

Nikon D750 kit (24-85mm f/3.5-4.5 VR) (bemutatódarab)

FullFrame, 24 MegaPixel, 3.2" LCD, Kihajtható LCD, FullHD videó
Raktáron: Béke tér
Akció! 659 890 Ft helyett
519 890 Ft

Nikon D7500 kit (16-80mm f/2.8-4 ED VR) (bemutatódarab)

21 MegaPixel, 3.2" LCD, Kihajtható LCD, SnapBridge technológia, Érintőképernyő, 4K felbontás
Raktáron: Béke tér
Akció! 649 900 Ft helyett
529 900 Ft
- Kizárólag a honlapunkon "Nikon Bemutató darab" pecséttel vagy a nevében "(bemutató darab)" felirattal ellátott Nikon készülék vásárlása esetén. Új, használt, bontott, OEM, stb. termékek nem vesznek részt a promócióban.

- A promóció online és személyes vásárlás esetén is érvényes.

- A promócióban részt vevő termékek csak kiskereskedelmi mennyiségben foglalhatóak. Bármely ezzel kapcsolatos visszaélés esetén fenntartjuk magunknak a jogot a foglalás érvénytelenítésére.

- Fontos, hogy rendelésed véglegesítésében gyors legyél, mert a termékek kosárba helyezése nem jelenti azok lefoglalását.

- Cégünk fenntartja a jogot, hogy a kedvezményes ajánlatot bármikor felfüggessze, módosítsa, meghosszabbítsa vagy teljesen megszüntesse.

- A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget.

Feliratkozás hírlevélreA hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2019 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor