Nikon pénzvisszatérítésEz a promóció lejárt.

Vásárolj most a promócióban szereplő Nikon termékekből, és élj a pénzvisszatérítés lehetőségével!

Nincs más dolgod, mint promóciós időszakban megvásárolni a listában szereplő gépvázak vagy objektívek valamelyikét, beregisztrálni a Nikon promóciós aloldalán, és várni a cashback összegét a bankszámládra!

Promóció feltételei:

  • A promócióban kizárólag magyarországi lakó- vagy tartózkodási hellyel, valamint a magyar hatóságok által kiállított érvényes személyazonosító igazolvánnyal rendelkező, 18. életévét betöltött magyar állampolgár, cselekvőképes természetes személy vehet részt. Céges vásárlás esetén, sajnos nem vehető igénybe a pénzvisszatérítés.
  • A promócióban a gépvázak kit verziói is részt vesznek, amennyiben egy promóciós objektív jár a szetthez, a promóció során visszaigényelhető összeg összeadódik.
  • A vásárlást igazoló számlán, garanciajegyen és a promóciós regisztrációs felületen a vásárlási adatoknak meg kell egyezni!

Promóció menete:

  1. Vásárolj a promócióban szereplő Nikon termékekből 2017. október 24. és 2018. január 31. között!
  2. Regisztrálj, és töltsd ki a megfelelő űrlapokat a Nikon két aloldalán: Promóciós oldal,Terméktámogatás!
  3. Regisztrációtól számított legkésőbb 120 napon belül visszakapod a pénzvisszatérítés összegét a bankszámládra.

A tájékoztatás nem teljes körű, a további információk a promóció hivatalos weboldalán találhatóak: http://www.penzvisszaterites.nikon.hu/

Gyakran ismételt kérdések: GYIK

Promóció Általános Szerződési Feltételei: ÁSZF

Promóció időtartama: 2017. október 24.-2018. január 31.

Regisztrációs időszak: 2017. október 24.-2018. február 10.

Csak kiskereskedelmi mennyiségben!

© 2018 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor