Olympus pénzvisszafizetési akcióEz a promóció véget ért.

Még több ajánlat, még kevesebb pénzért!


Az Olympus idén télen új akciót hirdet az egyes OM-D fényképezőgépek és M.Zuiko objektívek megvásárlása után igényelhető, termékenként akár 32 000 Ft összegű pénzvisszatérítés formájában. A pénzvisszafizetés a különböző modellek megvásárlása esetén összevonható. A 2018.10.01 és 2019.01.15 közötti akciós időszakban beszerzett, akcióban szereplő modellekre pénzvisszafizetés igényelhető.

Ez az ajánlat remek lehetőséget kínál mindazok számára, akik az okostelefonnal történő fotózásról lépnének feljebb, vagy a nagy és nehéz DSLR rendszerről váltanának a világ leginkább hordozható, cserélhető objektíves fényképezőgép rendszerére.

Pontos részletekért látogass el az Olympus oldalára.


A promóció időtartama: 2018. október 1. - 2019. január 15.

Ez a promóció véget ért.

FEDEZD FEL A LEGKÖNNYEBBEN HORDOZHATÓ FÉNYKÉPEZŐGÉP RENDSZERT ÉS IGÉNYELJ VISSZA KÉSZPÉNZT!

Vásárolj egy OM-D E-M1 Mark II fényképezőgépet és opcionálisan akár 3db M.Zuiko PRO objektívet az akciós vásárlási időszakban, 2018. Szeptember 1. és 2019. Január 15. között.


+ AJÁNDÉK EXKLUZÍV OKTATÁS minden OM-D E-M1 Mark II fényképezőgép vásárlása esetén: részt vehetsz egy egész napos tréningen, mely során a gyakorlatban is megismerheted ennek az egyedülálló készüléknek a használatát és profi fotósok válaszolnak a felmerülő kérdéseidre.

Pénzvisszafizetési igény űrlap

  • A pénzvisszafizetési igény benyújtásához a pénzvisszafizetési igény űrlap kitöltése, valamint a számla elektronikus feltöltése (elküldése) szükséges.
  • Ha a "Termékadatok" (Product Detail) részhez érsz, add meg a vásárolt E-M1 Mark II termékadatait.
  • Ezután, ha a fényképezőgéppel együtt vásárolt, az akcióban részt vevő objektívre is szeretnél pénzvisszafizetési igényt benyújtani, kattints a "További termék hozzáadása" (Add another product) gombra. Pénzvisszafizetési igény itt legfeljebb három M.Zuiko PRO objektívre kérhető. Ha az új űrlaprész megjelent, válaszd ki a megfelelő objektívet a legördülő listából.
  • Miután minden szükséges adatot megadtál, egyszerűen csak kattints a "Beküldés" (Submit) gombra. A pénzvisszafizetési igény beérkezésének végső határideje: 2019. Február 15., éjfél.

Az akcióban való részvételhez a Részvételi feltételek elfogadása és alkalmazása szükséges. Miután sikeresen beküldted a megfelelően kitöltött pénzvisszafizetési igény űrlapot, automatikus visszaigazoló emailt kapsz a pénzvisszafizetési igény feldolgozásának állapotáról.

További kérdés esetén kérünk, írj: OLYMPUS@sales-promotions.com.


A promóció időtartama: 2018. szeptember 1. - 2019. január 15.

- Cégünk fenntartja a jogot, hogy a programot, valamint a promóciós ajánlatokat bármikor felfüggessze, módosítsa, meghosszabbítsa vagy teljesen megszüntesse.

- A promócióban részt vevő termékekből kiskereskedelmi mennyiség vásárolható. Bármely ezzel kapcsolatos visszaélés esetén fenntartjuk magunknak a jogot a foglalás érvénytelenítésére.

- A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget.

- Felhívjuk figyelmét, hogy a promóciós árak a promóciós időszak alatt egy nap akár többször is változhatnak, vásárlás után ezzel kapcsolatosan reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

- A "Nikon Z6 bemutató nap" promóció nem vonatkozik a használt termékekre, bemutató darabokra, sérült dobozos termékekre

- Az "Elő-Black Friday ajánlatok" promócióban szereplő termékek árából további kedvezmény személyes megjelenés esetén sem adható. Ezen termékekből személyenként egy darab vásárolható. Az "Elő-Black Friday ajánlatok" promócióban szereplő termékek akciós ára 2018. november 16. 23:59-ig, vagy a készlet erejéig él.

Feliratkozás hírlevélreA hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2019 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor