Panasonic 5 év garanciaEz a promóció véget ért.

Válaszd a biztonságot!

Vásárolj 2019. június 5. és 2019 július 16. között jelen promócióban szereplő Panasonic Lumix G szériás vagy kompakt fényképezőgépet, esetleg 4K videokamerát, regisztrálj és terjeszd ki a készülék garanciáját 5 teljes évre.

A promóció menete

  • Vásárolj a promóciós időszakban legalább egy, az akcióban szereplő terméket.
  • Őrizd meg a vásárlást igazoló számlát!
  • Regisztráld be a terméket 2019. augusztus 15-ig a Panasonic promóciós oldalán!
  • Töltsd ki a a Promóció Weboldalán elérhető, a fotózás témakörét érintő 3 általános kérdést tartalmazó kérdőívet.
  • A +3 évről szóló garancia papír az e-mail címedre érkezik meg .pdf formátumban.

A promócióban való részvétel feltételei

  • A promócióban kizárólag végfelhasználók (a termékeket fogyasztóként megvásárló cégek és magánszemélyek) vehetnek részt.
  • A vásárlásnak 2019. június 5. - 2019. július 16. között meg kell történnie akár online, akár személyesen valamely üzletünkben, ezen időszak végéig rendelkezned kell a vásárlást igazoló számlával, illetve a megvásárolt termékkel (a foglalás nem minősül vásárlásnak).
  • Bővebb információkért keresd fel az alábbi site-okat:

A promóció időtartama:

  • 2019. június 5. - 2019. július 16.

Regisztrációs időszak:

  • 2019. június 5. - 2019. augusztus 15.
- Kizárólag új fényképezőgép vásárlása esetén. Használt, bontott, bemutató darab, OEM, stb. termékek nem vesznek részt a promócióban.

- A promóció online megrendelés és személyes vásárlás esetén is érvényes.

- A promócióban részt vevő termékek csak kiskereskedelmi mennyiségben foglalhatóak. Bármely ezzel kapcsolatos visszaélés esetén fenntartjuk magunknak a jogot a foglalás érvénytelenítésére.

- Fontos, hogy rendelésed véglegesítésében gyors legyél, mert a termékek kosárba helyezése nem jelenti azok lefoglalását.

- Cégünk fenntartja a jogot, hogy a kedvezményes ajánlatot bármikor felfüggessze, módosítsa, meghosszabbítsa vagy teljesen megszüntesse.

- A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget.


Feliratkozás hírlevélre


A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2020 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor