Panasonic Lumix S5

https://www.220volt.hu/media/site/original/site_block_148098.jpg


Panasonic - Lumix S5 ajánlatok

A Lumix S5 kivételes állókép-minőséggel ötvözi a moziminőségű videóteljesítményt. Mindez egy tükör nélküli full-frame fényképezőgép-vázban. Ez a minőségcentrikus tartalomkészítőknek kifejlesztett hibrid gép fotó és videó esetén is kiemelkedő képminőséget biztosít teljes érzékenységi tartományában, ergonomikus vázkialakítással.

Vásárolj Panasonic Lumix S5 fényképezőgépet és regisztrálj a Panasonic oldalán +1 év kiterjesztett garanciáért. Továbbá vásárlásodkor megajándékozunk egy Panasonic Lumix S 50mm f/1.8 (OEM) objektívvel.

A Lumix S F1,8 sorozatú 50 mm objektívek kiválóan hordozhatók, gyönyörű bokeh hatással. Különleges tájképek és arckifejezések egyaránt megragadhatók vele. Videofelvételre is ideális.

A promóció időtartama:

  • 2021. szeptember 02-30.


Promóciós Panasonic fényképezőgépek:

Panasonic Lumix S DC-S5 váz

AJÁNDÉK Panasonic Lumix S 50mm f/1.8 (S-S50E) objektív és regisztrációhoz kötött plusz 1 év garancia! , FullFrame, 24 MegaPixel, 3" LCD, Kihajtható LCD, Érintőképernyő, 4K felbontás
RAKTÁRON Béke tér
718 890 Ft
566 055 Ft + áfa

Panasonic Lumix S DC-S5KE-K kit (20-60mm f/3.5-5.6)

AJÁNDÉK Panasonic Lumix S 50mm f/1.8 (S-S50E) objektív és regisztrációhoz kötött plusz 1 év garancia! , FullFrame, 24 MegaPixel, 3" LCD, Kihajtható LCD, Érintőképernyő, 4K felbontás
RAKTÁRON Béke tér
823 990 Ft
648 811 Ft + áfa

Promóciós objektív:

Panasonic Lumix S 50mm f/1.8 (S-S50E)

67mm-es szűrőméret, Stabilizátor nélkül
170 990 Ft
134 638 Ft + áfa

- Kizárólag új készülék vásárlása esetén. Használt, bontott, bemutató darab, OEM, stb. termékek nem vesznek részt a promócióban.

- A promóció online és személyes vásárlás esetén is érvényes.

- A promócióban részt vevő termékek csak kiskereskedelmi mennyiségben foglalhatóak. Bármely ezzel kapcsolatos visszaélés esetén fenntartjuk magunknak a jogot a foglalás érvénytelenítésére.

- Fontos, hogy rendelésed véglegesítésében gyors legyél, mert a termékek kosárba helyezése nem jelenti azok lefoglalását.

- Cégünk fenntartja a jogot, hogy a kedvezményes ajánlatot bármikor felfüggessze, módosítsa, meghosszabbítsa vagy teljesen megszüntesse.

- A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget.

Feliratkozás hírlevélre


A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2021 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor