Sigma kuponakció

https://www.220volt.hu/media/site/original/site_block_120480.jpg


Sigma kuponakció!

Ez a promóció véget ért.

A Sigma fp kamerája tökéletes társ a fényképészeknek. Rendkívül kicsi és könnyű, mégis nagy tudás és kompatibilitás jellemzi. A strapabíró alumíniumváz véd a hőtől, a portól és a fröccsenéstől. A Leica, a Panasonic, és a SIGMA által kifejlesztett L-bajonett kínálta bőséges objektív választék és a sok elérhető kiegészítő végtelen lehetőséget nyújt, hogy igazán a saját fotózási igényeidhez alakítsd.

Karácsonyig válogass kedvedre promóciós fényképezőgépeink, kiegészítőink és objektívjeink között, rendelésed során használd a SIGMA15 kuponkódot és mi 15% kedvezményt adunk ezen termékekre.

Kuponkód:

  • SIGMA15

A promóció időtartama:

  • 2020. december 03-24., illetve a készlet erejéig.


Promóciós Sigma fp fényképezőgépek:

Promóciós Sigma fp kiegészítők:

Promóciós Sigma objektívek:
- Kizárólag új készülék vásárlása esetén. Használt, bontott, bemutató darab, OEM, stb. termékek nem vesznek részt a promócióban.

- A promóció online és személyes vásárlás esetén is érvényes.

- A promócióban részt vevő termékek csak kiskereskedelmi mennyiségben foglalhatóak. Bármely ezzel kapcsolatos visszaélés esetén fenntartjuk magunknak a jogot a foglalás érvénytelenítésére.

- Fontos, hogy rendelésed véglegesítésében gyors legyél, mert a termékek kosárba helyezése nem jelenti azok lefoglalását.

- Cégünk fenntartja a jogot, hogy a kedvezményes ajánlatot bármikor felfüggessze, módosítsa, meghosszabbítsa vagy teljesen megszüntesse.

- A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget.

Feliratkozás hírlevélre


A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2021 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor