Sigma Art akció

https://www.220volt.hu/media/site/original/site_block_139548.jpg


Ez a promóció véget ért.

Sigma Art - Mesterhármas akcióban

Tapasztald meg mire képesek az ikonikus Sigma Art sorozat lenyűgöző képminőséggel rendelkező objektívei, melyek a művészi kifejezés igazi zászlóshajói.

  • 105mm F1.4 DG HSM és 135mm F1.8 DG HSM - a két „bokeh mester” lenyűgöző és drámai háttérelmosást biztosít, miközben hihetetlen felbontást nyújtanak.
  • Míg a legkülönbözőbb fotózási helyzetekhez tervezett 40mm F1.4 DG HSM a professzionális filmesek számára készített felsőkategóriás CINE LENS termékvonal örököse.

Vásárold meg a fix objektíveket most kedvezményes árakon Canon, Nikon és Sony E bajonettel.

A promóció időtartama:

  • 2021. május 11. - 2020. június 13.

Promóciós Sigma objektívek:
- Kizárólag új készülék vásárlása esetén. Használt, bontott, bemutató darab, OEM, stb. termékek nem vesznek részt a promócióban.

- A promóció online és személyes vásárlás esetén is érvényes.

- A promócióban részt vevő termékek csak kiskereskedelmi mennyiségben foglalhatóak. Bármely ezzel kapcsolatos visszaélés esetén fenntartjuk magunknak a jogot a foglalás érvénytelenítésére.

- Fontos, hogy rendelésed véglegesítésében gyors legyél, mert a termékek kosárba helyezése nem jelenti azok lefoglalását.

- Cégünk fenntartja a jogot, hogy a kedvezményes ajánlatot bármikor felfüggessze, módosítsa, meghosszabbítsa vagy teljesen megszüntesse.

- A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget.

Feliratkozás hírlevélre


A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2021 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor