Sony +2 év garanciaEz a promóció lejárt.


A biztonságnál nincs fontosabb!

Mit szólnál hát, ha kiterjesztenénk a gyártói garanciát plusz 2 évvel a frissen vásárolt Sony fényképezőgépedre, objektívedre?

Válogass kedvedre az alább felsorolt fényképezőgépek és objektívek közül, mi pedig vásárláskor adunk mellé egy garancia kártyát. Nincs más teendőd, mint ennek segítségével regisztrálni a Sony oldalán és 3 évig nem kell aggódnod.

A promóció menete:

  • Vásárolj legalább egy, az akcióban szereplő terméket!
  • A vásárlás mellé adunk egy Sony garancia kártyát!
  • Nincs más dolgod, mint a Sony hivatalos oldalán néhány lépésben aktiválni a kártyád!

A promóció időtartama:

  • 2018. december 1. - 2019. március 31.

- Kizárólag új készülék vásárlása esetén. Használt, bontott, bemutató darab, OEM, stb. termékek nem vesznek részt a promócióban.

- A promóció online megrendelés és személyes vásárlás esetén is érvényes.

- A promócióban részt vevő termékek csak kiskereskedelmi mennyiségben foglalhatóak. Bármely ezzel kapcsolatos visszaélés esetén fenntartjuk magunknak a jogot a foglalás érvénytelenítésére.

- Fontos, hogy rendelésed véglegesítésében gyors legyél, mert a termékek kosárba helyezése nem jelenti azok lefoglalását.

- Cégünk fenntartja a jogot, hogy a kedvezményes ajánlatot bármikor felfüggessze, módosítsa, meghosszabbítsa vagy teljesen megszüntesse.

- A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget.

Feliratkozás hírlevélreA hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2019 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor