Tamron bemutatónap a Béke térenEz a promóció véget ért.


Tamron bemutatónap

Kezdd az év utolsó hónapját egy igazi fotós ínyencséggel. December 2-án Tamron bemutatónapot tartunk Béke téri bemutatótermünkben, ahol találkozhatsz a gyártó csúcsminőségű termékeivel és akár próbára is teheted őket.

És ez még nem minden: stúdiónkban két LEGO terepasztalon ismerkedhetsz meg a makrófotózás rejtelmeivel Lampert Benedek közreműködésével.

Extra ajánlatként csak a helyszínen a bemutatónap során 199.900 Ft-os kihagyhatatlanul kedvezményes áron vásárolhatod meg a Tamron SP 90mm f/2.8 Di Macro 1:1 VC USD rev.2. objektíveket.Időpont: 2019. december 2., 10-18 óra
Helyszín: béke téri üzletünk, 1135 Budapest, Szegedi út 42-44.

Kérjük, érdeklődésed jelezd számunkra!

Csak a bemutatónapon a helyszínen érvényes akciónk:
- Kizárólag új készülék vásárlása esetén. Használt, bontott, bemutató darab, OEM, stb. termékek nem vesznek részt a promócióban.

- A promóció csak személyes vásárlás esetén a helyszínen érvényes.

- A promócióban részt vevő termékek csak kiskereskedelmi mennyiségben foglalhatóak. Bármely ezzel kapcsolatos visszaélés esetén fenntartjuk magunknak a jogot a foglalás érvénytelenítésére.

- Fontos, hogy rendelésed véglegesítésében gyors legyél, mert a termékek kosárba helyezése nem jelenti azok lefoglalását.

- Cégünk fenntartja a jogot, hogy a kedvezményes ajánlatot bármikor felfüggessze, módosítsa, meghosszabbítsa vagy teljesen megszüntesse.

- A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget.

Feliratkozás hírlevélre


A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2020 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor