Sony nyári pénzvisszatérítés



Ez a promóció lejárt.

Mi jut eszünkbe a nyárról?
Naná, hogy a pénzvisszatérítés!

Válassz a Sony promócióban szereplő fotós termékei közül, legyen az fényképezőgép, objektív, kamera, vaku vagy markolat és igényelj vissza akár 300 000 Ft-ot!

Promóció menete:

 • Vásárolj az akcióban részt vevő termékek közül 2018. május 16. és 2018. július 31. között!
 • Töltsd ki igénylőlapot a Sony promóciós aloldalán 2018. június 15-től!
 • Add meg az utaláshoz szükséges banki adataidat!
 • Töltsd fel a vásárláskor kapott számlát, valamint egy fényképet a termék oldalán található sorozatszámról. (A szériaszám helyét ITT találod.)
 • A hiánytalanul benyújtott, érvényes regisztrációt követő 28 napon belül a Sony visszautalja az adott összeget a regisztrációkor általad megadott bankszámlájára. Készpénzes vagy csekkes kifizetésre nincs lehetőség.

Promóció feltételei:

Vásárlási időszak: 2018. május 16. - 2018. július 31.

Regisztrációs időszak: 2018. június 15. - 2018. szeptember 30. éjfélig

Egy személy maximum 3 pénzvisszatérítés igényt adhat be.

Ez a promóció a végfelhasználóknak szól, melyet csak a terméket eredetileg megvásárló ügyfél vehet igénybe (vállalatokra, szervezetekre, intézményekre, valamint viszonteladókra nem vonatkozik).

Csak azok a ügyfelek vehetnek részt a promócióban, akik magyarországi bankszámlával rendelkeznek és a terméket is Magyarországon vásárolták.


Duplázd meg!

Azok a vásárlók, akik az alábbi objektívek egyikét vásárolják meg:

 • SEL2470GM
 • SEL70200GM
 • SEL100F28GM
 • SEL100400GM
 • SEL85F14GM

az alábbi Sony cserélhető objektíves fényképezőgép egyikével együtt:

 • A9
 • A7RM3
 • A7SM2

jogosultak megkapni az objektív pénzvisszatérítés összegének a kétszeresét (azaz 30 000 Ft helyett 60 000 Ft-ot). A dupla pénzvisszatérítés csak akkor érhető el, ha a lencse és a fényképezőgép termékeit egyszerre vásárolták meg. A dupla pénzvisszatérítés csak az objektív, és nem a fényképezőgép tekintetében érhető el. Nincs korlátozva azon objektívek száma, amelyek a dupla pénzvisszatérítésnél igénybe vehetőek, feltételezve, hogy a felsorolt fényképezőgép egyikével egyidejűleg vásárolták meg.


Fontos információk

Promóció hivatalos oldala: https://www.sony.hu/cashback

Gyakran Ismételt Kérdések: GYIK

Általános Szerződési Feltételek: ÁSZF

További kérdés esetén: Sony ügyfélszolgálat

A promócióban csak új és eredeti Sony termékek vesznek részt. Használt, felújított, újszerű, vagy bemutató darab stb. termékek megvásárlása nem jogosít fel az ajánlatban való részvételre.

Csak kiskereskedelmi mennyiségben. A fenti információk tájékoztató jellegűek, a hivatalos pénzvisszatérítés összegek és határidők minden esetben a gyártói aloldal alapján számítandók.

Feliratkozás hírlevélre



A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2018 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor