• FOTÓS ESZKÖZ BÉRLÉS
 • FOTÓS, VIDEÓS WORKSHOPOK
 • 7% CETELEM KEDVEZMÉNY
 • KUPONOK & AJÁNDÉKOK
 • FOTÓELŐHÍVÁS
 • BEMUTATÓTERMÜNK
 • GY.I.K.
 • KAPCSOLAT
 • Kategóriák
  törlés
  Termék státusza

  Mobil nyomtató

  A mai digitális világ ellenére sokan szeretik a megörökített pillanataikat kézzelfoghatóvá tenni. A fotónyomtatók ezt ma már számos módon lehetővé teszik. A professzionális fotós boltunkban olyan neves márkák termékeit találod meg, mint a Canon, a Fujifilm, a Polaroid és a Kodak. A fotókidolgozás most már otthonunk kényelméből is könnyen kivitelezhető, csupán meg kell találnunk a megfelelő terméket hozzá! Kínálatunkban a színvonalasabb eszközök közül válogathatsz! Fedezd fel az egyedülálló mobil nyomtatókínálatunkat! A minőségi fényképezéshez minőségi fotókidolgozás dukál, így érdemes ezeket a magas minőségű termékeket választani!

  1termék

  A 220volt oldalán több típusú fotónyomtató is megtalálható: tintasugaras nyomtató, hordozható fotónyomtató és professzionális nyomtató. A tintasugaras nyomtatók a legelterjedtebbek, ugyanis ezek az egyszerűen működő nyomtatók minden háztartásban jó szolgálatot tesznek egy-egy dokumentum vagy jegyzet kinyomtatására. A hordozható fotónyomtatók lehetővé teszik, hogy akárhol is vagyunk, kinyomtassuk az éppen elkészített fényképünket és kézzelfogható emléket kapjunk a kedvenc pillanatainkról. A professzionális nyomtatókkal a minőség romlása nélkül, különböző méretekben nyomtathatunk. A megfelelő darab kiválasztásában segítségünkre lehetnek az oldal szűrői, amelyek típus, ár és gyártó szerint különítik el a végtelen választékot. A termékek nevére kattintva minden paramétert megismerhetünk, mint például a fényképnyomtatási sebesség, a nyomtatott fénykép felbontása, az eszköz kompatibilitása és a technológia egyéb ismertetőjegyei. Szerezd be a kiváló Mobil nyomtató kínálat egyikét a gondtalan és kényelmes fotókidolgozás érdekében! Ne hagyd, hogy legszebben megörökített emlékeid elvesszenek! Nézz körül a nyomtatók választékában, amelyek segítségével örök emléket ajándékozhatsz szeretteidnek, vagy elteheted magadnak a képeket, amiket majd boldogan veszel elő évek múlva! Fedezd fel a kiemelt ajánlatainkat, csekkold az újdonságokat, értékeld az árukat! Látogass el a Béke téri bemutatótermünkbe és tedd fel bátran kérdéseidet szakeladóinknak.
  Összehasonlítom a fenti termékeket! Az összehasonlításhoz pipáld ki más termék(ek) oldalán is az "Összehasonlítom" négyzetet!