Hasbro Monopoly Fortnite (E6603)

Vissza a stratégiai játékok kategóriába

Ezt a terméket már nem forgalmazzuk, utolsó ismert ár:
7 390 Ft
5 819 Ft + áfa
  • 1 év garancia

  • Leírás: A Monopoly - Fortnite nem arról szól, hogy mit birtokolsz; arról szól, meddig tudsz túlélni. Még ha meg is tudod szerezni a legtöbb területet, az utolsó állva maradó játékosnak kell lenned a győzelemhez. A játékosok területeket, ellenségeket igényelnek és igyekeznek elkerülni a Vihart a túlélés reményében. A játékmenetet, a társas kialakítását és tartozékait a Fortnite videójáték inspirálta, mint például a társasban megtalálható Fortnite helyszíneket és a Kincsesláda kártyákat. A Monopoly pénz helyett a játékosok Életpontokat (HP) szereznek. Először válassz egy karaktert: majd bújj a 27 szuper szerelés egyikébe. Csatára fel! Az akció kocka esélyt ad a játékosoknak az Egészségpontok felvételére, falak építésére és az ellenfél leküzdésére is. Minden egyes alkalommal, amikor egy játékos áthalad a START (GO!) mezőn, szabadjára engedi a Vihart, kerüld el vagy veszíts Egészségpontokat. Mint a Fortnite videójátékban, az utolsó játékos, aki életben, játszmában marad, nyer! A játékleírás, és a játék elemei angol nyelvűek.

A pörgős akció keveredik majd az építkezéssel, rengeteg testreszabható funkcióval, fejlesztéssel, egyedi karakterekkel. A mi feladatunk egy Atlas nevű gép segítségével bezárni a viharokért felelős portálokat, ezzel megmentve társainkat és az egész világot.

A pályák minden egyes alkalommal procedurálisan generálódnak, de néhány fix pontot azért előre kidolgoztak a fejlesztők, nehogy problémákba ütközzön az építés. A nagymértékben rombolható környezet minden szegletét át kell majd kutatnunk alapanyagok után, ezek azonban cserélgethetőek, így kisegíthetjük egymást.

A játékmenet elején egy szöggel átütött deszka lesz minden fegyverünk, ezzel vághatunk ki fákat, vagy törhetünk nagy köveket apróbb darabokra. Ha nagyon ráérünk, ezzel is lebonthatunk épületeket, de rengeteg időt vesztegetünk el ilyenkor. A pályákon rengeteg alapanyag, fegyver és tervrajz hever különböző rejtett pontokon, így érdemes inkább a gyűjtögetésre fókuszálni.

Hogy milyen megközelítést választunk, csak rajtunk múlik. A falak, illetve a paldó és plafon elemek 3 különböző anyagból (fa, kő, fém) épülhetnek fel, csak azt kell eldöntenünk, akarunk-e ablakot, és már fel is húztunk egy részt. Az épületeket különböző csapdákkal is elláthatjuk, amelyek közt aknák, gyilkos gázok, elektromos felületek, sentry gunok, vagy minket követő botok is szerepelnek.

Az ellenfeleket Huskoknak hívják, és nem csak kegyetlenek, de okosak is. Az egyes csapatok különböző céllal támadnak majd, lesznek akik a falat próbálják lebontani, mások megpróbálják megtalálni az erőd gyenge pontjait.

A játékban 4 kaszt közül választhatunk. A Constructor az építésben jeleskedik, gyorsabban, kevesebb alapanyag felhasználásával képes falakat felhúzni, javítani azokat. A Ninja egy mobilis halálosztó, aki dupla ugrással kerül az ellenfelek mögé, hogy füstbombákkal, dobócsillagokkal és fejleszthető katanájával ossza a sebzést. A Commando szintén ezen a téren jeleskedik, bár kevésbé kifinomult eszközökkel. A gépfegyveres karakter gránátokkal képes szétzilálni az ellenség támadósorát, miközben fejlövésekkel operál. A negyedik kaszt a Scavenger, aki a Constructorral társítva kifejezetten OP párost alkot, hiszen sokkal gyorsabban gyűjti az alapanyagokat, amelyeket átadhat egy másik játékosnak.

Feliratkozás hírlevélre


A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2020 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor