iRobot csomag akcióEz a promóció véget ért.

Varázsold tisztává otthonod!

Hagyd, hogy robotok végezzék a munka javát, te csak élvezd a ragyogó tisztaságot. Júniusi promóciónk során vásárolj iRobot Roomba 966 robotporszívót és meglepünk egy ajándék iRobot Braava jet 240 felmosó robottal.

A készülékek előnyei:

  • Az iRobot Roomba 966 robotporszívódat az iRobot HOME applikációnak köszönhetően bármikor, bárhonnan elérheted, elindíthatod és ellenőrizheted. Egy töltéssel akár 185 m² takarítás.
  • Az iRobot Braava jet 240 felmosó robot egy kompakt padlótörlő robot konyhákhoz, fürdőszobákhoz és más szűk helyekhez száraz és nedves törlési módokkal. Nagyon csendes működéssel, hogy biztosan ne zavarjon meg semmiben, bármilyen elfoglaltságba is kezdesz.

A promóció időtartama:

  • 2019. június 5. - 2019. június 30.

iRobot Roomba 966 ajándék Brava jet 240-nel:
- Kizárólag új készülék vásárlása esetén. Használt, bontott, bemutató darab, OEM, stb. termékek nem vesznek részt a promócióban.

- A promóció online és személyes vásárlás esetén is érvényes.

- A promócióban részt vevő termékek csak kiskereskedelmi mennyiségben foglalhatóak. Bármely ezzel kapcsolatos visszaélés esetén fenntartjuk magunknak a jogot a foglalás érvénytelenítésére.

- Fontos, hogy rendelésed véglegesítésében gyors legyél, mert a termékek kosárba helyezése nem jelenti azok lefoglalását.

- Cégünk fenntartja a jogot, hogy a kedvezményes ajánlatot bármikor felfüggessze, módosítsa, meghosszabbítsa vagy teljesen megszüntesse.

- A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget.

Feliratkozás hírlevélre


A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2020 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor