LégtisztításAirfreevel a vírusok ellen

A vírusok denaturációs folyamatának, azaz a mikroorganizmusok hő általi megsemmisítésének köszönhetően a vírusok és más mikroorganizmusok 180-200°C-on megsemmisülnek, amikor az Airfree exkluzív TSS* kerámiamaggal fűtött vezetékein belépnek. Minél kisebb a mikroorganizmus, annál könnyebben ég el és semmisül meg. Az Airfree megsemmisíti az influenzát, a SARS-t és a koronavírust is.

Fontos tudnivalók:

  • Nem garantált a szennyeződések teljes elkerülése, de biztosan megsemmisíti az összes vírust vagy mikroorganizmust, amelyek átjutnak az TSS kerámia magvezetékein.
  • *TSS: termodinamikus sterilizációs rendszer, mely lényege, hogy magas hőmérsékleten semmisíti meg a rajta áthaladó összes mikroorganizmust. Nemzetközi laboratóriumok által végzett független tesztek megerősítik az Airfree hatékonyságát a vírusok, baktériumok, penész és allergének ellen. A tesztek elérhetők a www.airfree.com oldalon.

Karbantartást nem igénylő, csendes kis gépezet a tisztább életért:

  • Az Airfree nem igényel karbantartást, nem kell szűrőt vásárolni hozzá pár havonta több tízezrekért. Hangtalanul öli meg a baktériumokat, vírusokat, mindemellett esztétikus kiegészítője lehet a lakásnak.

Óvd szeretteid egészségét Airfree légtisztító készülékkel!

A promóció időtartama:

  • 2020. február 10. - visszavonásig.


A promócióban szereplő Airfree légtisztítók:

Akció! 134 990 Ft helyett
124 990 Ft
209 990 Ft
165 346 Ft + áfa

Airfree Tulip Babyair

Raktáron: Béke tér
79 990 Ft
62 984 Ft + áfa
- Kizárólag új készülék vásárlása esetén. Használt, bontott, bemutató darab, OEM, stb. termékek nem vesznek részt a promócióban.

- A promóció online és személyes vásárlás esetén is érvényes.

- A promócióban részt vevő termékek csak kiskereskedelmi mennyiségben foglalhatóak. Bármely ezzel kapcsolatos visszaélés esetén fenntartjuk magunknak a jogot a foglalás érvénytelenítésére.

- Fontos, hogy rendelésed véglegesítésében gyors legyél, mert a termékek kosárba helyezése nem jelenti azok lefoglalását.

- Cégünk fenntartja a jogot, hogy a kedvezményes ajánlatot bármikor felfüggessze, módosítsa, meghosszabbítsa vagy teljesen megszüntesse.

- A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget.

Feliratkozás hírlevélre


A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2020 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor