JBL Charge Essential hordozható Bluetooth hangszóró (fekete)

Vissza a vezeték nélküli hangszórók kategóriába

Ezt a terméket már nem forgalmazzuk, utolsó ismert ár:
34 990 Ft
27 551 Ft + áfa
 • 1 év garancia

 • Vezeték nélküli bluetooth eszköz
Bemutatjuk a JBL Charge Essential hordozható Bluetooth hangszórót teljes spektrumú, erőteljes hangzással és egy beépített tápegységgel, hogy akár tölthessük eszközeinket. Ez a termék egy saját fejlesztésű hangszóróval és két JBL mélymembránnal rendelkezik, amelyek intenzívebbé teszik az erős, mély basszust. A nagy kapacitású, 7500 mAh-s újratölthető Li-ion akkumulátor akár 20 órányi játékidőt is biztosít. A hangszóró kényelmes USB töltést biztosít a készülékek, például az okostelefon gyors feltöltéséhez. A Caharge Essential töltése gyors, IPX7 vízálló, kültéri- és beltéri használatra egyaránt ajánlott.

  Jellemzők:

 • Névleges teljesítmény: 20W RMS
 • IPX7
 • Vezeték nélküli lejátszás Bluetooth-kapcsolattal
 • Akkumulátor élettartam egy feltöltéssel: 20 óra
 • Vezeték nélküli Bluetoothstreaming

  Vezeték nélkül csatlakoztass legfeljebb 2 okostelefont vagy tablettet a hangszóróhoz és lenyűgöző hangzásban lesz részed.

  Akár 20 óra lejátszás

  A beépített újratölthető Li-ion 7500mAH akkumulátor akár 20 órányi játékidőt is támogat. A készüléket USB porton keresztül töltheted.

  A termék tulajdonságai:

  GyártóJBL
  Gyártói cikkszámJBLCHARGEESSENTIAL
  LeírásHordozható Bluetooth hangszóró
  -Bemutatjuk a JBL Charge Essential hordozható Bluetooth hangszórót teljes spektrumú, erőteljes hangzással és egy beépített tápegységgel, hogy akár tölthessük eszközeinket. Ez a termék egy saját fejlesztésű hangszóróval és két JBL mélymembránnal rendelkezik, amelyek intenzívebbé teszik az erős, mély basszust. A nagy kapacitású, 7500 mAh-s újratölthető Li-ion akkumulátor akár 20 órányi játékidőt is biztosít. A hangszóró kényelmes USB töltést biztosít a készülékek, például az okostelefon gyors feltöltéséhez. A Caharge Essential töltése gyors, IPX7 vízálló, kültéri- és beltéri használatra egyaránt ajánlott.
  Maximális teljesítmény30 W
  Frekvencia tartomány60 Hz - 20000 Hz
  Hangnyomásszint> 80dB
  Vezeték nélküli csatlakozásBluetooth 4.2
  Lejátszási idő20 óra
  Töltés4 óra
  Akkumulátor7500mAh
  Méret220 x 95 x 93mm
  Súly0.97 kg

  Ár

  34 990 Ft

  Feliratkozás hírlevélre


  A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
  © 2020 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor