Karcher K 2 Premium Full Control Home (1.673-426.0) (2 év garancia)

Vissza a tisztító gépek kategóriába
44 900 Ft
35 354 Ft + áfa
 • 2 év garancia

  Elérhetőség:

 • Béke tér: Raktáron
 • Központ: Raktáron
 • Kiszállítás: 2-4 munkanap
 • FOXPOST: 1-2 munkanap
 • Pick Pack Pont: 2-4 munkanap

 • 1400 W-os teljesítmény

Tökéletes felszerelés a ház körüli enyhébb szennyeződések alkalmi eltávolítására: K 2 Premium Full Controll Home a Home készlettel, T 2 felülettisztítóval és 500 ml kő,- és homlokzattisztító szerrel nagyobb területek fröccsenésmentes tisztításához. A K 2 Premium Full Control Home-mal való tisztítást a praktikus tisztítószer-tartály teszi különösen kényelmessé. A magasnyomású mosó két könnyen guruló kerékkel, 6 méteres magasnyomású tömlővel, a makacs szennyeződés eltávolítására alkalmas, forgó pontsugárral ellátott szennymaróval és vízszűrővel van felszerelve, ami védi a szivattyút az apró részecskék bekerülésétől. A Full Control Click Vario Power szórószár egyszerű elfordításával a nyomás LÁGY, KÖZEPES vagy ERŐS szintre állítható, valamint tisztítószeres üzemmódba (MIX) kapcsolható. A maximális kontroll érdekében a nyomásbeállításokhoz ideális alkalmazási területeket szimbólumok jelölik.A magasnyomású mosó ideális kerékpárok, kerti eszközök vagy bútorok tisztítására tervezték. Felületi teljesítmény: 20 m2/h.

JELLEMZŐK ÉS ELŐNYÖK

Full Control Click Vario Power szórószár és szennymaró

A három nyomásszint és a tisztítószer-beállítás optimális beállítást biztosít minden felülethez. A beállítások a Full Control Click Vario Power szórószár elfordításával választhatók ki. A szórószár nyomásbeállítását szimbólum jelzi.

Tartozékokhoz, magasnyomású pisztolyhoz és kábelhez

A szórószárak mindig könnyen hozzáférhetők és a takarítás végeztével minden helytakarékosan tárolható az eszközön. Nagyméretű kábelakasztó a kábel gépen történő tárolásához.

Tiszta tartályos megoldás

A praktikus tisztítószertartály leegyszerűsíti a tisztítószerek hozzáadását. A Karcher tisztítószerek növelik a hatékonyságot és elősegítik a tisztítandó felület védelmét és ápolását.

Teleszkópos markolat

 • A kényelmes húzási magasságért.
 • Az optimális tárolás érdekében teljesen visszahúzható.
 • Quick Connect rendszer

 • A magasnyomású tömlő készülékhez és pisztolyhoz történő könnyed és időtakarékos csatlakozatásához és leválasztásához.
 • A termék tulajdonságai:

  GyártóKarcher
  Gyártói cikkszám1.673-426.0
  LeírásTökéletes felszerelés a ház körüli enyhébb szennyeződések alkalmi eltávolítására: K 2 Premium Full Controll Home a Home készlettel, T 150 felülettisztítóval és 500 ml Patio & Deck tisztítószerrel nagyobb területek fröccsenésmentes tisztításához. A K 2 Premium Full Control Home-mal való tisztítást a praktikus tisztítószer-tartály teszi különösen kényelmessé. A magasnyomású mosó két könnyen guruló kerékkel, 6 méteres magasnyomású tömlővel, a makacs szennyeződés eltávolítására alkalmas, forgó pontsugárral ellátott szennymaróval és vízszűrővel van felszerelve, ami védi a szivattyút az apró részecskék bekerülésétől. A Full Control Click Vario Power szórószár egyszerű elfordításával a nyomás LÁGY, KÖZEPES vagy ERŐS szintre állítható, valamint tisztítószeres üzemmódba (MIX) kapcsolható. A maximális kontroll érdekében a nyomásbeállításokhoz ideális alkalmazási területeket szimbólumok jelölik. A magasnyomású mosó ideális kerékpárok, kerti eszközök vagy bútorok tisztítására tervezték. Felületi teljesítmény: 20 m2/h.
  -Full Control Click Vario Power szórószár és szennymaró
  A három nyomásszint és a tisztítószer-beállítás optimális beállítást biztosít minden felülethez. A beállítások a Full Control Click Vario Power szórószár elfordításával választhatók ki. A szórószár nyomásbeállítását szimbólum jelzi.
  -Tartozékokhoz, magasnyomású pisztolyhoz és kábelhez
  A szórószárak mindig könnyen hozzáférhetők és a takarítás végeztével minden helytakarékosan tárolható az eszközön.
  -Teleszkópos markolat
  A kényelmes húzási magasságért. Az optimális tárolás érdekében visszahúzható.
  Teljesítmény1400 W
  Max. nyomás110/11 bar/MPa
  Max. szállítási mennyiség360 l/h
  Max. befolyási hőmérséklet40 °C
  TartozékokHome készlet, T 150 felülettisztító, 0,5 l Patio & Deck terasztisztító
  Magasnyomású pisztoly, G 120 Q
  Szennymaró
  Magasnyomású tömlő, 6 m
  Készülékoldali Quick Connect csatlakozás
  Tisztítószer adagolása, Tartály
  Beépített vízszűrő
  Adapter kerti tömlőcsatlakozáshoz A3/4"
  Click VPS
  Súly4,6 kg
  Méret246 x 280 x 586 mm

  Ár

  44 900 Ft

  Utoljára megtekintett termékek

  Feliratkozás hírlevélre


  A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
  © 2022 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor