Karcher SC 1 gőztisztító (sárga) (1.516-300.0) (2 év garancia)

Vissza a gőztisztítók kategóriába
29 890 Ft
23 535 Ft + áfa
 • Budapesti kiszállítás 220percen belül!
  Rendelje meg ezt a terméket 16:00-ig és válassza a Kiszállítás 220 percen belül opciót!
 • 2 év garancia

  Elérhetőség:

 • Béke tér: Raktáron
 • Boráros tér: Raktáron
 • Szeged: 1-5 munkanap
 • Központ: Raktáron
 • Kiszállítás: 1-3 munkanap
 • FOXPOST: 1-2 munkanap
 • Pick Pack Pont: 2-4 munkanap

 • 1200 W-os teljesítmény
 • 200 ml-es kapacitás

AMIKOR A HIGIÉNIA A LEGFONTOSABB

Az új típusú, SARS-CoV-2-nek is nevezett koronavírus egyre jobban terjed világszerte. Az emberről emberre történő terjedés fő átviteli módjának a cseppfertőzés tűnik. Egyszerű higiéniai intézkedésekkel minden egyes ember hozzájárulhat ahhoz, hogy megóvja önmagát és másokat az életveszélyes tüdőmegbetegedéstől, valamint megfékezze a gyors terjedést.

Karcher gőztisztítókkal a koronavírus ellen

A Karcher egy független laboratóriumban bevizsgáltatta gőztisztítóinak hatásfokát a vírusok leküzdésében. Az eredmény: helyes használat mellett a készülékek a keményfelületekről a burokkal rendelkező vírusok*, mint a korona- vagy az influenzavírus, akár 99,999%-át, és a háztartásokban előforduló baktériumok 99,99%-át eltávolítják**. Mivel a fertőtlenítőszerek jelenleg elsősorban a járó- és kórházi betegellátásnak vannak fenntartva, a gőztisztítók értékes hozzájárulást jelenthetnek az általános higiénia megteremtésében - a háztartásokban, valamint a kereskedelmi és ipari használat során is.

*A Karcher gőztisztítóval a háztartásokban előforduló, sima keményfelületen végzett pontszerű tisztítás, azaz maximális gőznyomáson, és ezzel egyidejűleg a tisztító felülettel történő közvetlen érintkezéssel végrehajtott 30 másodperces gőzölés során a burokkal rendelkező vírusok, mint a korona- vagy az influenzavírus (kivéve a hepatitis B vírus), 99,999%-a eltávolítható (PVC-felületet alapul véve; EN 16615:2015-06 módszerhez igazodva); (tesztcsíra: módosított Ankara vakcínia vírus).
**30 cm/másodperc tisztítási sebességgel és maximális gőznyomással, és ezzel egyidejűleg a tisztító felülettel történő közvetlen érintkezéssel végzett tisztítás során a háztartásban előforduló baktériumok 99,99%-a elpusztítható a háztartásokban elforduló, sima keményfelületeken (tesztcsíra: Enterococcus hirae).

Bővebb információ itt:

https://www.kaercher.com/hu/rolunk/vallalat/hirek/tisztitas-es-higienia-a-koronavirus-idejen.html

A kompakt SC 1 kézi gőztisztító vegyi anyagok nélkül tisztít, és a háztartásban gyakorlatilag bárhol használható. A Karcher gőztisztítóval történő alapos tisztítás eltávolítja a szokásos háztartási baktériumok 99,99%-át a kemény felületekről. Kompakt, kézhezálló méretének köszönhetően ez a kézi gőztisztító tökéletes a gyors és alapos alkalmi tisztításhoz. A sokoldalú tartozékok és az erős gőz ragyogóan tisztává teszi a szerelvényeket, csempéket, főzőlapokat, elszívókat csakúgy, mint a szűk hasadékokat és réseket. Még a makacs szennyeződések és zsírmaradványok is megbízhatóan eltávolíthatók. Kompakt alakjának köszönhetően a készülék a legkisebb helyen is eltárolható, pontosan ott, ahol szükség van rá.

Erőteljes gőz 3 bar nyomással

Bármilyen szennyeződés könnyedén eltávolítható - még a nehezen elérhető helyekről is.

Kicsi, kézre álló és könnyen tárolható

A készülék közvetlenül a felhasználás helyén tárolható, így mindig kéznél van.

Biztonsági gyerekzár a készüléken

Biztonsági rendszer nyújt megbízható védelmet a gyerekek számára, nem megfelelő használat esetére.

A termék tulajdonságai:

GyártóKarcher
Hivatalos oldalhttps://www.kaercher.com/hu/haz-es-kert/goztisztito/sc-1-15163000.html
Tulajdonságok
SzínSárga
Teljesítmény1200 W
Felületi teljesítmény20 m2
Kapacitás200 ml
Kábelhossz4 m
Felfűtési idő3 perc
Max. gőznyomás (bar)3
Súly1.6 kg
TartozékokKézifej
Réstisztító fej
Szívófej
Körkefe (kicsi)
Mérőcsésze
Mikroszálas huzat kézi fúvókához, 1 db

Ár

29 890 Ft

Utoljára megtekintett termékek

Feliratkozás hírlevélre


A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2021 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor