Kérdések

Tájékoztató a MasterPass fizetési módról


Egyszerű lépés, nagyszerű dolgokhoz

Mi a MasterPass™?
A MasterPass egyszerű, kényelmes és megbízható digitális tárca, amellyel gyorsan és biztonságosan vásárolhat világszerte több ezer MasterPass elfogadóhelyként működő online kereskedőnél.
Hogyan működik?
A digitális tárca egyetlen biztonságos helyen tárolja az Ön fizetési és házhozszállítási információit, így biztonságossá és egyszerűvé teszi az online bankkártyás vásárlást. A MasterCard által fejlesztett MasterPass ingyenes, használata egyszerűen megkezdhető, könnyen telepíthető, és mindenhol fizethet vele online, ahol a MasterPass gombot látja a fizetési lehetőségek között.
  • Több idő marad vásárlásra: a fizetés gyors és egyszerű online fizetés okostelefonjára telepített alkalmazáson keresztül.
  • A MasterCard online tárolja a vásárlók személyes és banki adatait, így a webáruházakban ezeket nem kell megadnia.
  • A mobilján, titkos mPIN kódjával hagyhatja jóvá a fizetést.
Hogyan lehet saját MasterPass-képes digitális tárcája?
  • Töltse le, telepítse és indítsa el valamelyik MasterPass-képes digitális tárca mobilalkalmazást. Magyarországon aktuálisan elérhető MasterPass-képes digitális tárcák: www.mastercard.hu>>szolgáltatások>>MasterPass
  • Regisztrálja benne MasterCard, CVC2 kóddal ellátott Maestro, Visa vagy American Express kártyáját az alkalmazásban található lépéseket követve. A regisztráció során válasszon magának egy saját, titkos mPIN kódot.

Miért előnyös MasterPass-szal fizetni?

Egyszerű
Vásároljon egyszerűen: a MasterPass-szal elég egyszer megadnia az adatait, nem kell minden egyes vásárláskor újra begépelnie őket, így a hibalehetőség is csökken.
A fizetési oldalon egyetlen kattintással fizethet.
A MasterPass digitális tárcájában elegendő egyszer megadni bankkártyáinak vagy hűségkártyáinak* adatait, illetve számlázási és házhozszállítási információkat.
Ezután bármikor biztonsággal hozzáférhet a kártyáihoz és további adataihoz, amikor a MasterPass-al fizet.
Megbízható
Vásároljon a MasterPass-szal, és élvezze a MasterCard stabil, többszintű biztonságának előnyeit!

További információk: http://www.mastercard.hu/masterpass

Feliratkozás hírlevélre


A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2021 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor