Kérdések

Vásárlói tájékoztatás adathalász e-mailről

Kedves Vásárlóink,

Tudomásunkra jutott, hogy 2021. december 23-án cégünk nevével, logójával és web/hírlevél grafikájával ellátott adathalász e-maileket küldtek szét, melyben 80%-os karácsonyi kedvezményt reklámoznak, illetve bitcoinos fizetésre buzdítanak.

Megerősítjük, hogy az üzenetet nem a cégünk küldte, az ajánlat nem valós, és nem az adatbázisunkban szereplő e-mail címek érintettek. A 220volt Magyarország Kft. hírleveleiben soha nem irányítja a vásárlókat egy fizetésre váró kosár oldalára!

Tegyen Ön is az internet biztonságáért, és jelentse az adathalász oldalakat az alábbi címen: https://safebrowsing.google.com/safebrowsing/report_phish/?hl=hu

További biztonságos böngészést a www.220volt.hu oldalon!

Üdvözlettel:

220volt vezetősége

Hogyan győződhet meg arról, hogy valóban a 220volt-tól kapott üzenetet?

  1. Az emailek minden esetben @220volt.hu-ra végződnek.
  2. Az email a magyar nyelvtan szabályainak megfelelően van szerkesztve, és nem tartalmaz sokszoros ékezet- és kódolási hibákat.
  3. Soha nem irányítjuk ügyfeleinket közvetlenül a fizetési oldalra!
  4. Az emailben szereplő kattintható linkek minden esetben a 220volt biztonságos, hivatalos oldalára mutatnak, amelyről akkor győződhet meg, ha böngészője fejécében https:// megjelöléssel https://www.220volt.hu/ kezdetű elérési utat talál.

Mit tehet annak érdekében, hogy ne váljon csalás áldozatává?

  1. Ha gyanúsnak talál egy emailt, ne kattintson rá a benne szereplő linkekre!
  2. Ha a linkek fölé viszi az egér mutatóját, akkor egy kis szövegmezőben láthatóvá válik, hová vezet valójában a link. Amennyiben nem a fenti, biztonságos, https://www.220volt.hu/ kezdetű címet találja itt, ne kattintson rá, jelentse ügyfélszolgálatunkon!
  3. A csalók sokszor gyanús, hitetetlennek tűnő akciókkal próbálják rávenni, hogy az általuk készített hamis oldalra látogasson. A 220volt valamennyi hivatalos akciója megtalálható gyűjtő oldalunkon, amelyeket a itt ellenőrizhet.
  4. Soha ne adjon meg bankkártya, vagy más fizetési adatokat! A 220volt nem kezel bankkártya és számla információkat, ezt minden esetben a hivatalos fizetési szolgáltatók és bankok kezelik, mi ilyen információkat emailben nem kérünk!
  5. Ha bármikor kételye támad egy 220volttól érkező email eredetiségével kapcsolatban, jobb, ha azonnal ügyfélszolgálatunkhoz fordul!

Feliratkozás hírlevélre


A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2022 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor