LEGO Architecture Dubai (21052)

Vissza a lego architecture kategóriába
16 690 Ft
13 142 Ft + áfa
  • 1 év garancia

  Elérhetőség:

  • Béke tér: Raktáron
  • Boráros tér: 1-2 munkanap
  • Szeged: 1-2 munkanap
  • Központ: Raktáron
  • Kiszállítás: 1-2 munkanap
  • FOXPOST: 1 munkanap
  • Pick Pack Pont: 1-3 munkanap

  • Leírás: Mutasd ki a Dubaj iránti szenvedélyed ezzel az elbűvölő LEGO Architecture készlettel! Építsd meg a futurisztikus épületeket és nevezetességeket, azaz a Burj Khalifát, a Burj Al Arab Jumeirah hotelt, a Jumeirah Emirates Towers hotelt, valamint a Dubai Fountaint és a Dubai Frame-et! A szórakoztató építési élményt nyújtó, részletesen kidolgozott miniatúrákat az alaplapon elhelyezve szemet gyönyörködtető, otthoni vagy irodai díszt kaphatsz.
  • Újdonság!

LEGO Architecture Dubai (21052) tulajdonságai:

Kiadás éve2020
TémaSkyline Collection
Ajánlott korosztály16-99 éves korig
Elemszám740
LeírásDubajban található a világ néhány leglátványosabb épülete. Most a futurisztikus város lakói, turistái és szerelmesei is megépíthetik ikonikus nevezetességeit ezzel a LEGO Architecture Várossziluett gyűjtemény 21052 Dubaj modellkészlettel. Elbűvölő szerkezetek! Ez a felnőtteknek szánt építőkészlet tartalmazza a Burj Khalifa, mely a világ legmagasabb épülete a 2010-es befejezése óta, a 7 csillagos Burj Al Arab Jumeirah hotel, a Jumeirah Emirates Towers hotel, valamint a Dubai Fountain és a különleges Dubai Frame méretarányos modelljeit. A könnyen érthető útmutatóval még a LEGO újoncok is meg tudják építeni a részletesen kidolgozott miniatúrákat. Ha pedig együtt kiállítod az alaplapon ezt a klassz, gyűjthető asztali játékot, biztosan megragadja az emberek figyelmét. Bemutatkozik a LEGO Architecture... Az ikonikus nevezetességektől a várossziluett modellekig a LEGO Architecture készletek megragadják a világ legismertebb épületeinek, emlékműveinek és városainak lényegét, így ideális, kreatív ajándékok bárkinek, aki érdeklődik az építészet, az utazás, a történelem és a formatervezés iránt.
- Ez a felnőtteknek szánt, látványos LEGO Architecture építőkészlet tartalmazza az ikonikus dubaji épületek és nevezetességek részletesen kidolgozott modelljeit, így az izgalmas, modern város minden szerelmesét inspirálni fogja.
- A Burj Khalifa, a Jumeirah Emirates Towers hotel, a Burj Al Arab Jumeirah hotel, a Dubai Frame és a Dubai Fountain is megtalálható ebben az építészeti modellkészletben, így bárki számára elbűvölő emléktárgy lesz, aki érdeklődik Dubaj iránt.
- A készletben találsz egy "Dubaj" feliratú névtáblával ellátott alaplapot a kiállításhoz. A füzetből még több érdekességet megtudhatsz Dubajról és a modelltervezőről (csak angol nyelven. Más nyelveken letöltheted a LEGO.com/architecture honlapról.)
- A könnyen megépíthető építőjáték készlet még a kezdő LEGO építők számára is nagyszerű. Klassz, kreatív ajándék a 16 évnél idősebbek számára, akik Dubajban élnek vagy éltek, nyaraltak ott vagy arról álmodoznak, hogy egyszer meglátogatják a várost.
- Ez a kompakt Dubaj várossziluett több mint 33 cm magas, 27 cm széles és 7 cm mély - lehet, hogy nem foglal sok helyet, mégis magára vonzza a figyelmet, bárhol is állítod ki!
- A felnőtteknek szánt, elem nélküli építőkészlet magával ragadó, békés módon oldja a feszültséget. Szóval kapcsolódj ki, merülj el az építésben és alkoss meg egy lenyűgöző építészeti modellt!
- Azon gondolkodsz, hogy megvásárold-e ezt a gyűjthető Dubaj emléktárgyat egy kezdő építőnek, aki számára még újak a LEGO építőkockák? Ne aggódj! A dobozban találsz egy könnyen érthető, nyomtatott útmutatót.
- Az ikonikus nevezetességek kiállításhoz is ideális, gyűjthető LEGO Architecture építőkészletei és a várossziluett modellek izgalmas építési élményt nyújtanak bárkinek, aki érdeklődik az építészet, az utazás, a történelem és a formatervezés iránt.
- A LEGO építőkockák már 1958 óta megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, így biztosítva a folyamatosságot, kompatibilitást és az egyszerű összerakhatóságot és szétszedhetőséget minden alkalommal.
- A LEGO kockákat szigorúan leteszteltük, annak érdekében, hogy minden LEGO Architecture építőkészlet megfeleljen a legszigorúbb biztonsági és minőségi szabványoknak, így gyönyörű Dubaj emléktárgyad kiállja az idő próbáját.

Ár

16 690 Ft

Utoljára megtekintett termékek

Feliratkozás hírlevélreA hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2020 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor