LEGO Architecture San Francisco (21043)

Vissza a lego architecture kategóriába
14 990 Ft
11 803 Ft + áfa
 • Budapesti kiszállítás még ma!
  Rendelje meg ezt a terméket 15:00-ig és válassza a Kiszállítás a mai napon Budapest területére opciót!
 • 1 év garancia

  Elérhetőség:

 • Béke tér: Raktáron
 • Boráros tér: 1-2 munkanap
 • Szeged: 1-2 munkanap
 • Központ: Raktáron
 • Kiszállítás: 2-4 munkanap
 • FOXPOST: 1-2 munkanap
 • Pick Pack Pont: 2-4 munkanap

 • Leírás: Ragadd meg San Francisco építészeti sokszínűségét ezzel a lenyűgöző LEGO Architecture San Francisco Várossziluett-készlettel! Itt egy helyen megtalálod a város híres ?festett hölgyek? épületeit, a California Street 555-öt, a Transamerica piramist, a Salesforce-tornyot, a Coit-tornyot, a Fort Point erődöt, a Golden Gate hidat és az Alcatraz-szigetet is egyetlen, átfoglaló, inspiráló látképben. Minden egyes LEGO modellt úgy terveztünk meg, hogy különleges és izgalmas építési élményt nyújtson, valósághű színekkel és méretarányosan ábrázolva. A Golden Gate szorost ábrázoló kék színű alaplap és egy San Francisco névtábla teszi teljessé a világ egyik legélénkebb városának aprólékosan kidolgozott másolatát - remekül mutat majd az otthonodban vagy az irodában egyaránt!

Építsd meg és állítsd ki a lenyűgöző San Francisco látképet ezzel a LEGO Architecture modellel!

Alkosd meg újra San Francisco építészetének lenyűgöző alkotásait

ezzel a klassz 21043 LEGO Architecture Várossziluett-gyűjtemény modellel. Ez a LEGO kocka gyűjtemény tartalmazza a jellegzetes San Franciscó-i látványosságokat és nevezetességeket, köztük a város híres „festett hölgyek" épületeit, a California Street 555-öt, a Transamerica piramist, a Salesforce-tornyot, a Coit-tornyot, a Fort Point erődöt, a Golden Gate hidat és az Alcatraz-szigetet is. A Golden Gate szorost ábrázoló kék színű alaplap és egy San Francisco névtábla teszi teljessé ezt a csodálatos modellt.

A LEGO Architecture Várossziluett-gyűjtemény modellek

tökéletesek arra, hogy kiállítsuk őket otthon vagy az irodában. A készletet azok számára fejlesztettük ki, akiket érdekel az utazás, az építészeti kultúra, a történelem és a formatervezés. Mindegyik várossziluett építőkészlet olyan méretarányokkal rendelkezik, melyek pontosan reprezentálják az egyes építmények egymáshoz képesti méretét, miközben valósághű színekben jelennek meg.

 • A LEGO Architecture interpretációja San Francisco városáról.

 • A készlet olyan jellegzetes San Franciscó-i látványosságokat és híres nevezetességeket tartalmaz, mint például a város híres "festett hölgyek" épületei, a California Street 555, a Transamerica piramis, a Salesforce-torony, a Coit-torony, a Fort Point erőd, a Golden Gate híd és az Alcatraz-sziget.

 • Továbbá található benne egy kék lapokkal díszített alaplap is, mely a Golden Gate-szorost ábrázolja.

 • A mellékelt füzet információkat tartalmaz az egyes nevezetességek tervezőiről, építészeti és történeti érdekességeiről, valamint tényeket és adatok közöl San Franciscóról, és annak építészeti örökségéről. (Csak angol nyelven. Más nyelveken letöltheted a LEGO.hu/architecture honlapról.)

 • A csomagban egy 4x34-es padlólapokkal burkolt alaplapot találsz, dekoratív San Francisco városnévtáblával.

 • Alkosd újra a világ legnyüzsgőbb városait a LEGO Architecture Várossziluett-gyűjteménnyel!

 • A LEGO Architecture készletek az építészet világát dicsérik a LEGO építőelemek révén, és azok számára készültek, akiket érdekel az utazás, a formatervezés, az építészet és a történelem.

 • A készlet több mint 629 elemből áll.

 • Méretei: több mint 16 cm magas, 28 cm széles és 7 cm mély.

LEGO Architecture San Francisco (21043) tulajdonságai:

Kiadás éve2019
GyártóLEGO
TémaLEGO Architecture
Ajánlott korosztály12+
Elemszám565
LeírásAlkosd meg újra San Francisco építészetének lenyűgöző alkotásait ezzel a klassz 21043 LEGO Architecture Várossziluett-gyűjtemény modellel. Ez a LEGO kocka gyűjtemény tartalmazza a jellegzetes San Franciscó-i látványosságokat és nevezetességeket, köztük a város híres "festett hölgyek" épületeit, a California Street 555-öt, a Transamerica piramist, a Salesforce-tornyot, a Coit-tornyot, a Fort Point erődöt, a Golden Gate hidat és az Alcatraz-szigetet is. A Golden Gate szorost ábrázoló kék színű alaplap és egy San Francisco névtábla teszi teljessé ezt a csodálatos modellt. A LEGO Architecture Várossziluett-gyűjtemény modellek tökéletesek arra, hogy kiállítsuk őket otthon vagy az irodában. A készletet azok számára fejlesztettük ki, akiket érdekel az utazás, az építészeti kultúra, a történelem és a formatervezés. Mindegyik várossziluett építőkészlet olyan méretarányokkal rendelkezik, melyek pontosan reprezentálják az egyes építmények egymáshoz képesti méretét, miközben valósághű színekben jelennek meg.
- A LEGO Architecture interpretációja San Francisco városáról.
- A készlet olyan jellegzetes San Franciscó-i látványosságokat és híres nevezetességeket tartalmaz, mint például a város híres "festett hölgyek" épületei, a California Street 555, a Transamerica piramis, a Salesforce-torony, a Coit-torony, a Fort Point erőd, a Golden Gate híd és az Alcatraz-sziget.
- Továbbá található benne egy kék lapokkal díszített alaplap is, mely a Golden Gate-szorost ábrázolja.
- A mellékelt füzet információkat tartalmaz az egyes nevezetességek tervezőiről, építészeti és történeti érdekességeiről, valamint tényeket és adatok közöl San Franciscóról, és annak építészeti örökségéről. (Csak angol nyelven. Más nyelveken letöltheted a LEGO.hu/architecture honlapról.)
- A csomagban egy 4x34-es padlólapokkal burkolt alaplapot találsz, dekoratív San Francisco városnévtáblával.
- Alkosd újra a világ legnyüzsgőbb városait a LEGO Architecture Várossziluett-gyűjteménnyel!
- A LEGO Architecture készletek az építészet világát dicsérik a LEGO építőelemek révén, és azok számára készültek, akiket érdekel az utazás, a formatervezés, az építészet és a történelem.
- A készlet több mint 629 elemből áll.
- Méretei: több mint 16 cm magas, 28 cm széles és 7 cm mély.

Ár

14 990 Ft

Utoljára megtekintett termékek

Feliratkozás hírlevélre


A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2021 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor