LEGO Avengers Endgame: Amerika Kapitány Outrider támadás (76123)

Vissza a lego marvel super heroes kategóriába
6 990 Ft
5 504 Ft + áfa
 • 1 év garancia

  Elérhetőség:

 • Béke tér: Raktáron
 • Boráros tér: 1-2 munkanap
 • Szeged: 1-2 munkanap
 • Központ: Raktáron
 • Kiszállítás: 1-2 munkanap
 • FOXPOST: 1-2 munkanap
 • Pick Pack Pont: 1-3 munkanap

 • Leírás: Szállj szembe 3 Outriderrel Amerika Kapitány motorján! Vágj vissza Amerika Kapitány pajzskilövőjével! Ezután pattanj ki a vezetőfülkéből, vedd le az ágyúkat és győzd le a gonosz Outridereket, egytől egyig!

Építsd meg Amerika Kapitány motorját, és támadj az Outriderekre!

Száguldj az Outriderek elleni csatába Amerika Kapitány vagány motorjával

ebben a LEGO Marvel Bosszúállók 76123 Amerika kapitány: Outrider támadás készletben! A megépíthető játék motorkerékpár tartalmaz egy minifigurának kialakított vezetőfülkét, 2 Amerika Kapitány pajzskilövőt, 2 levehető és lövésre nem alkalmas ágyút, csatlakozási pontokat a minifigurák számára, valamint egy lehajtható motorkitámasztót is.

Ez a gyermekeknek szánt építőkészlet 4 Marvel szereplőt tartalmaz

 • köztük Amerika Kapitány minifiguráját egy új, 2019 márciusában megjelenő sisakban és Bosszúállók csapatöltözékben -, hogy eljátszhasd a Marvel Bosszúállók filmek izgalmas jeleneteit!
 • Ez az Amerika Kapitány játékkészlet a Marvel Univerzum 4 minifiguráját tartalmazza: Amerika Kapitányt és 3 Outridert.

 • Amerika Kapitány motorja egy minifigurának kialakított vezetőfülkével, 2 Amerika Kapitány pajzskilövővel, az első kereken lévő levehető és lövésre nem alkalmas ágyúkkal, csatlakozási pontokkal a minifigurák számára, lehajtható motorkitámasztóval, fényszóró elemmel és egy kipufogócső láng elemmel van ellátva.

 • Vedd le az ágyúkat, és rakd őket Amerika Kapitány kezébe, hogy készen álljon a csatára és a fantáziadús játékra!

 • Ez a szuperhős játékkészlet tartalmazza Amerika Kapitány új, 2019 márciusában megjelenő sisak elemét és Bosszúállók csapatöltözékét.

 • Játszd el a Marvel Bosszúállók filmek lebilincselő akciójeleneteit ezzel a klassz LEGO építőjátékkal!

 • Amerika Kapitány járművének méretei: több mint 7 cm magas, 21 cm hosszú és 7 cm széles.

A termék tulajdonságai:

Kiadás éve2019
TémaMarvel Avengers Movie 4
Ajánlott korosztály6-99
Elemszám167
Figurák száma4
LeírásSzáguldj az Outriderek elleni csatába Amerika Kapitány vagány motorjával ebben a LEGO Marvel Bosszúállók 76123 Amerika kapitány: Outrider támadás készletben! A megépíthető játék motorkerékpár tartalmaz egy minifigurának kialakított vezetőfülkét, 2 Amerika Kapitány pajzskilövőt, 2 levehető és lövésre nem alkalmas ágyút, csatlakozási pontokat a minifigurák számára, valamint egy lehajtható motorkitámasztót is. Ez a gyermekeknek szánt építőkészlet 4 Marvel szereplőt tartalmaz - köztük Amerika Kapitány minifiguráját egy új, 2019 márciusában megjelenő sisakban és Bosszúállók csapatöltözékben -, hogy eljátszhasd a Marvel Bosszúállók filmek izgalmas jeleneteit!
- Ez az Amerika Kapitány játékkészlet a Marvel Univerzum 4 minifiguráját tartalmazza: Amerika Kapitányt és 3 Outridert.
- Amerika Kapitány motorja egy minifigurának kialakított vezetőfülkével, 2 Amerika Kapitány pajzskilövővel, az első kereken lévő levehető és lövésre nem alkalmas ágyúkkal, csatlakozási pontokkal a minifigurák számára, lehajtható motorkitámasztóval, fényszóró elemmel és egy kipufogócső láng elemmel van ellátva.
- Vedd le az ágyúkat, és rakd őket Amerika Kapitány kezébe, hogy készen álljon a csatára és a fantáziadús játékra!
- Ez a szuperhős játékkészlet tartalmazza Amerika Kapitány új, 2019 márciusában megjelenő sisak elemét és Bosszúállók csapatöltözékét.
- Játszd el a Marvel Bosszúállók filmek lebilincselő akciójeleneteit ezzel a klassz LEGO építőjátékkal!
- Amerika Kapitány járművének méretei: több mint 7 cm magas, 21 cm hosszú és 7 cm széles.

Ár

6 990 Ft

Utoljára megtekintett termékek

Feliratkozás hírlevélre


A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2020 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor