LEGO Avengers Endgame: Hadigép Romboló (76124)

Vissza a lego marvel super heroes kategóriába
10 390 Ft
8 181 Ft + áfa
 • 1 év garancia

  Elérhetőség:

 • Béke tér: Raktáron
 • Boráros tér: 1-2 munkanap
 • Szeged: 1-2 munkanap
 • Központ: Raktáron
 • Kiszállítás: 1-2 munkanap
 • FOXPOST: 1-2 munkanap
 • Pick Pack Pont: 1-3 munkanap

 • Leírás: Vészhelyzet! A Hangyát megtámadták a veszélyes Outriderek! Repülj a helyszínre a hatalmas Hadigép rombolóval! Tüzelj a 6-korongos gyorskilövővel és a pöccintős rakétákkal! Ragadj meg egy Outridert a hatalmas robot erős kezeivel! Ezután vedd le a korongvető ágyúkat, és harcolj a földön az ellenséggel Hadigép segítségével!

Vásárlóink véleménye a termékről:

5 / 55 / 5 - A termék vásárlója

Kisfiam választotta a játékot Lego katalógusból, az árukeresõ listája alapján döntöttem a beszerzés helyérõl.

Pozitívumok:
Lego minõség, jól játszható készlet, nem túl gyakori minifigurákkal.

Győzd le az Outridereket a Hadigép romboló robot modellel!

Robbanj be az Outriderek elleni csatába,

és mentsd meg a Hangyát a LEGO Marvel Bosszúállók 76124 Hadigép rombolóval! Ez a lenyűgöző, állítható robot egy nyitható, minifigurának kialakított pilótafülkével, 6-korongos gyorskilövővel, 2 levehető korongvető ágyúval, 2 pöccintős rakétával, markoló kezekkel és az extra lőszer számára egy nyitható tároló rekesszel van ellátva.

Ez a rendkívüli építőjáték 4 minifigurát tartalmaz

köztük Hadigépet és a Hangyát is új, 2019 márciusában megjelenő Bosszúállók csapatöltözékkel díszítve -, hogy eljátszhasd a Marvel Bosszúállók filmek izgalmas jeleneteit!

 • Ez a megépíthető szuperhős készlet a Marvel Univerzum 4 minifiguráját tartalmazza: Hadigépet, a Hangyát és 2 Outridert.

 • A Hadigép romboló robot egy nyitható, minifigurának kialakított pilótafülkével, 6-korongos gyorskilövővel, 2 levehető korongvető ágyúval, 2 pöccintős rakétával, állítható karokkal és lábakkal, markoló kezekkel és egy nyitható tároló rekesszel van ellátva, az extra lőszer számára.

 • Vedd le a korongvető ágyúkat és rakd őket Hadigép minifigurájának kezébe és a vállára!

 • Ebben a gyermekeknek szánt LEGO építőkészletben a Hadigép és a Hangya új, 2019 márciusában megjelenő Bosszúállók csapatöltözékkel van díszítve.

 • Játszd el a Marvel Bosszúállók filmek lebilincselő akciójeleneteit ezzel a kreatív építőjátékkal!

 • A Hadigép romboló robot méretei: több mint 17 cm magas, 6 cm hosszú és 14 cm széles.

A termék tulajdonságai:

Kiadás éve2019
TémaMarvel Avengers Movie 4
Ajánlott korosztály7-99
Elemszám362
Figurák száma4
LeírásRobbanj be az Outriderek elleni csatába, és mentsd meg a Hangyát a LEGO Marvel Bosszúállók 76124 Hadigép rombolóval! Ez a lenyűgöző, állítható robot egy nyitható, minifigurának kialakított pilótafülkével, 6-korongos gyorskilövővel, 2 levehető korongvető ágyúval, 2 pöccintős rakétával, markoló kezekkel és az extra lőszer számára egy nyitható tároló rekesszel van ellátva. Ez a rendkívüli építőjáték 4 minifigurát tartalmaz - köztük Hadigépet és a Hangyát is új, 2019 márciusában megjelenő Bosszúállók csapatöltözékkel díszítve -, hogy eljátszhasd a Marvel Bosszúállók filmek izgalmas jeleneteit!
- Ez a megépíthető szuperhős készlet a Marvel Univerzum 4 minifiguráját tartalmazza: Hadigépet, a Hangyát és 2 Outridert.
- A Hadigép romboló robot egy nyitható, minifigurának kialakított pilótafülkével, 6-korongos gyorskilövővel, 2 levehető korongvető ágyúval, 2 pöccintős rakétával, állítható karokkal és lábakkal, markoló kezekkel és egy nyitható tároló rekesszel van ellátva, az extra lőszer számára.
- Vedd le a korongvető ágyúkat és rakd őket Hadigép minifigurájának kezébe és a vállára!
- Ebben a gyermekeknek szánt LEGO építőkészletben a Hadigép és a Hangya új, 2019 márciusában megjelenő Bosszúállók csapatöltözékkel van díszítve.
- Játszd el a Marvel Bosszúállók filmek lebilincselő akciójeleneteit ezzel a kreatív építőjátékkal!
- A Hadigép romboló robot méretei: több mint 17 cm magas, 6 cm hosszú és 14 cm széles.

Ár

10 390 Ft

Utoljára megtekintett termékek

Feliratkozás hírlevélre


A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2020 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor