LEGO Avengers Endgame: Vasember Páncélcsarnoka (76125)

Vissza a lego marvel super heroes kategóriába

Nem elérhető info_icon Ez a termék ideiglenesen nem rendelhető, nézz vissza később!

Utolsó ismert ár:

19 490 Ft
15 346 Ft + áfa
 • 1 év garancia

-->
 • Kísérletezz Tony Starkkal, majd kapd el az Outridereket a LEGO Marvel Bosszúállók 76125 Vasember Páncélterme készlettel, melyben találsz egy moduláris laboratóriumot, melyet különböző módon kombinálhatsz és egymásra pakolhatsz, a végtelen játéklehetőségekért. A teremben találsz egy forgó emelvényt 2 állítható robotkarral, melyek segítségével Tony Stark Vasembernek öltözhet. Emellett vár még rád egy asztal, konyha, fegyverraktár, szerszámtároló és Vasember páncéljának tároló moduljai, egy parabola antenna és még sok minden más. Ez a sokoldalú Vasember építőjáték tartalmaz egy állítható Igor páncélt, benne egy minifigurának kialakított pilótafülkével, valamint egy állítható mobilrobotot és 6 minifigurát - köztük Vasember MK 1-et, Vasember MK 5-öt, Vasember MK 41-et és Vasember MK 50-et, valamint Tony Stark arc és haj elemeit, melyeket az általad választott Vasember minifigurához rögzíthetsz.

Vásárlóink véleménye a termékről:

5 / 55 / 5 - A termék vásárlója

Kisfiamnak vásároltam a terméket. Ami hiánytalanul megérkezett pluszba kaptunk még egy ajándékot is.

Építs egy Vasember laboratóriumot, és teszteld a különböző Vasember páncélokat!

Kísérletezz Tony Starkkal, majd kapd el az Outridereket

a LEGO Marvel Bosszúállók 76125 Vasember Páncélterme készlettel, melyben találsz egy moduláris laboratóriumot, melyet különböző módon kombinálhatsz és egymásra pakolhatsz, a végtelen játéklehetőségekért.

A teremben találsz

egy forgó emelvényt 2 állítható robotkarral, melyek segítségével Tony Stark Vasembernek öltözhet. Emellett vár még rád egy asztal, konyha, fegyverraktár, szerszámtároló és Vasember páncéljának tároló moduljai, egy parabola antenna és még sok minden más.

Ez a sokoldalú Vasember építőjáték tartalmaz

egy állítható Igor páncélt, benne egy minifigurának kialakított pilótafülkével, valamint egy állítható mobilrobotot és 6 minifigurát - köztük Vasember MK 1-et, Vasember MK 5-öt, Vasember MK 41-et és Vasember MK 50-et, valamint Tony Stark arc és haj elemeit, melyeket az általad választott Vasember minifigurához rögzíthetsz.

 • A csomagban megtalálod a Marvel Univerzum 6 minifiguráját: Vasember MK 1-et, Vasember MK 5-öt, Vasember MK 41-et, Vasember MK 50-et és két Outridert.

 • Ez a megépíthető szuperhős játék tartalmazza Vasember laboratóriumát levehető modulokkal, melyeket különböző módon kombinálhatsz és egymásra pakolhatsz, így változatos játékélmények várnak rád.

 • Vasember laboratóriuma tartalmaz: egy forgó emelvényt 2 állítható robotkarral, egy asztalt áttetsző, kék képernyővel, egy minifigura széket és pohár elemeket; konyhamodult megépíthető turmixgéppel és pohár elemmel; fegyverraktár modult korongvetővel, rásegítő hátirakétával és energiasugár elemmel a minifigurák számára; szerszámtároló modult csavarkulccsal; modulokat, melyben Vasember páncéljait tárolhatod; parabola antennát; biztonsági korlát elemeket; poroltót és 2 láng elemet.

 • Alakíts ki a modulokból egy kört, hogy létrehozz egy monitorszobát vagy egy börtönt a rosszfiúk számára!

 • Ez a szuperhős játékkészlet tartalmaz egy Igor páncélt is, melyben egy nyitható, minifigurának kialakított pilótafülkét, állítható karokat és lábakat, valamint egy állítható robotot találsz kerekekkel ellátva, a fantáziadús játék érdekében.

 • A kiegészítő elemek közé Tony Stark arc és haj elemei tartoznak, melyeket a Vasember páncél minifiguráihoz rögzíthetsz.

 • Az új Vasember MK 1, Vasember MK 5 és Vasember MK 41 minifigurák 2019 márciusában jelennek meg.

 • Játszd el a Marvel Bosszúállók filmek izgalmas akciójeleneteit ezzel a klassz, gyermekeknek szánt LEGO építőkészlettel!

 • Vasember laboratóriumának méretei alaphelyzetben, álló modulokkal: több mint 13 cm magas, 35 cm széles és 17 cm mély.

 • Az Igor páncél méretei: több mint 9 cm magas, 5 cm hosszú és 9 cm széles.

A termék tulajdonságai:

Kiadás éve2019
TémaMarvel Avengers Movie 4
Ajánlott korosztály7-99
Elemszám524
Figurák száma5
LeírásKísérletezz Tony Starkkal, majd kapd el az Outridert a LEGO Marvel Bosszúállók 76125 Vasember Páncélterme készlettel, melyben találsz egy moduláris laboratóriumot, melyet különböző módon kombinálhatsz és egymásra pakolhatsz, a végtelen játéklehetőségekért. A teremben találsz egy forgó emelvényt 2 állítható robotkarral, melyek segítségével Tony Stark Vasembernek öltözhet. Emellett vár még rád egy asztal, konyha, fegyverraktár, szerszámtároló és Vasember páncéljának tároló moduljai, egy parabola antenna és még sok minden más. Ez a sokoldalú Vasember építőjáték tartalmaz egy állítható Igor páncélt, benne egy minifigurának kialakított pilótafülkével, valamint egy állítható mobilrobotot és 5 minifigurát - köztük Vasember MK 1-et, Vasember MK 5-öt, Vasember MK 41-et és Vasember MK 50-et, valamint Tony Stark arc és haj elemeit, melyeket az általad választott Vasember minifigurához rögzíthetsz.
- A csomagban megtalálod a Marvel Univerzum 5 minifiguráját: Vasember MK 1-et, Vasember MK 5-öt, Vasember MK 41-et, Vasember MK 50-et és egy Outridert.
- Ez a megépíthető szuperhős játék tartalmazza Vasember laboratóriumát levehető modulokkal, melyeket különböző módon kombinálhatsz és egymásra pakolhatsz, így változatos játékélmények várnak rád.
- Vasember laboratóriuma tartalmaz: egy forgó emelvényt 2 állítható robotkarral, egy asztalt áttetsző, kék képernyővel, egy minifigura széket és pohár elemeket; konyhamodult megépíthető turmixgéppel és pohár elemmel; fegyverraktár modult korongvetővel, rásegítő hátirakétával és energiasugár elemmel a minifigurák számára; szerszámtároló modult csavarkulccsal; modulokat, melyben Vasember páncéljait tárolhatod; parabola antennát; biztonsági korlát elemeket; poroltót és 2 láng elemet.
- Alakíts ki a modulokból egy kört, hogy létrehozz egy monitorszobát vagy egy börtönt a rosszfiúk számára!
- Ez a szuperhős játékkészlet tartalmaz egy Igor páncélt is, melyben egy nyitható, minifigurának kialakított pilótafülkét, állítható karokat és lábakat, valamint egy állítható robotot találsz kerekekkel ellátva, a fantáziadús játék érdekében.
- A kiegészítő elemek közé Tony Stark arc és haj elemei tartoznak, melyeket a Vasember páncél minifiguráihoz rögzíthetsz.
- Az új Vasember MK 1, Vasember MK 5 és Vasember MK 41 minifigurák 2019 márciusában jelennek meg.
- Játszd el a Marvel Bosszúállók filmek izgalmas akciójeleneteit ezzel a klassz, gyermekeknek szánt LEGO építőkészlettel!
- Vasember laboratóriumának méretei alaphelyzetben, álló modulokkal: több mint 13 cm magas, 35 cm széles és 17 cm mély.
- Az Igor páncél méretei: több mint 9 cm magas, 5 cm hosszú és 9 cm széles.

Ár

19 490 Ft

Feliratkozás hírlevélre


A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2021 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor