LEGO City Óriási teherautó (60180)

Vissza a lego nagyszerű járművek kategóriába
4 990 Ft
(Olcsóbban szeretném)
3 929 Ft + áfa

  Elérhetőség:

  • Béke tér: Raktáron
  • Boráros tér: Raktáron
  • Westend: 1 munkanap
  • Szeged: 1-2 munkanap
  • Kiszállítás: 1-2 munkanap
  • FOXPOST: 1 munkanap
  • Pick Pack Pont: 1-3 munkanap
  • Leírás: Pörgesd fel a motort, és ugrass át minden akadályon az erős Óriási teherautóval! Száguldj körbe a stadionban, hogy lendületet szerezz, majd vedd a rámpa felé az irányt, és lépj a gázra! A lángok csak úgy perzselnek, vajon sikerülni fog az ugrás?

LEGO City Óriási teherautó (60180) tulajdonságai:

Kiadás éve2018
TémaCity
Ajánlott korosztály6-12
Elemszám192
Figurák száma1
LeírásVálj élő legendává, és mutass be gravitációt meghazudtoló trükköket a LEGO City Óriási teherautó készlettel, amelyben színes óriás-teherautót találsz hatalmas kerekekkel, légbeömlővel és működő felfüggesztéssel, plusz összerakható rámpával és 2 lángelemmel. Ez a klassz gyermekjáték egy minifigurát tartalmaz.
A csomag egy óriás-teherautó sofőr minifigurát tartalmaz.
Színes óriás-teherautó hatalmas kerekekkel, a motorháztetőn légbeömlővel, és működő felfüggesztéssel, plusz egy összerakható rámpával.
Küldd az óriási teherautót végig a rámpán, és ugord át a lángoló, tüzes fémhordókat!
A csomagban 2 összerakható tüzes fémhordót találsz láng elemekkel.
Ez a gyermekjáték megfelelő a 6-12 éves korosztály számára.
Az Óriási teherautó méretei: 12 cm magas, 14 cm hosszú és 9 cm széles.
A rámpa méretei: 9 cm széles, 6 cm mély és 2 cm magas.
Ahogyan azt a LEGO City Járművek TV reklámban láthattad.

Ár

4 990 Ft

Utoljára megtekintett termékek

Feliratkozás hírlevélreA hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2019 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor