LEGO City Rendőrkapitányság (60246)

Vissza a lego city kategóriába
Javasolt fogy.ár:32 490 Ft
Webshop ár:28 990 Ft
 • 1 év garancia

  Elérhetőség:

 • Béke tér: Raktáron
 • Központ: Raktáron
 • Kiszállítás: 2-4 munkanap

 • Leírás: BUMM! A hírhedt bűnöző, Daisy Kaboom megszöktette bűntársát a LEGO City Rendőrkapitányság börtönéből! Menekülő furgonjukban száguldanak egy ijesztő bulldoggal! Szerencsére Duke DeTain, Wheeler parancsnok, 2 rendőr és egy hűséges rendőrkutya is a helyszínen van. Indítsd el a klassz, rendőrségi megfigyelő drónt, a motorkerékpárt és a furgont, hogy segíts LEGO City hőseinek elfogni azokat a bűnözőket!

Vásárlóink véleménye a termékről:

5 / 55 / 5 - A termék vásárlója

Gyermekemnek vettem, nagyon jó az óta is nagy kedvenc.

Kirobbanó móka és izgalom LEGO City akcióhőseinek!

A gyermekek imádni fogják ezt a játék rendőrkapitányságot, ami klassz járműveket és mókás szereplőket tartalmaz, köztük Duke DeTaint, Wheeler parancsnokot, Daisy Kaboomot és még sok minden mást.

Ez az izgalmas készlet tartalmaz egy rendőrkapitányságot fénykockával felszerelt keresőfénnyel, egy szirénázó hangkockával ellátott rendőrautót, egy klassz furgont, motorkerékpárt és egy megfigyelő drónt is.

Nagyszerű építőkészlet olyan gyermekeknek, akik imádják az akciódús építőjátékokat. Ez a LEGO City Rendőrkapitányság (60246) játékkészlet egy felrobbantható cellát, klassz járműveket és mókás szereplőket is tartalmaz. A móka már abban a pillanatban kezdetét veszi, amikor kinyitod a dobozt.

6 minifigura vár rád, köztük Duke DeTain, Wheeler parancsnok és Daisy Kaboom a LEGO City TV sorozatból, valamint 2 kutya figura.

 • Nagyszerű építőkészlet olyan gyermekeknek, akik imádják az akciódús építőjátékokat. Ez a LEGO City Rendőrkapitányság (60246) játékkészlet egy felrobbantható cellát, klassz járműveket és mókás szereplőket is tartalmaz. A móka már abban a pillanatban kezdetét veszi, amikor kinyitod a dobozt.

 • Mit rejt a doboz? Egy játék rendőrkapitányságot, 2 furgont, egy motorkerékpárt és egy drónt. Emellett 6 minifigura is vár rád, köztük Duke DeTain, Wheeler parancsnok és Daisy Kaboom a LEGO City TV sorozatból, valamint 2 kutya figura.

 • A gyermekeknek rengeteg mókában lesz részük a funkciókkal teli rendőrkapitányság modelljeivel, a börtön robbanó funkciójával, a fénykockával ellátott keresőfénnyel, valamint a szirénázó hangkockával felszerelt rendőrautóval - a LEGO City rendőrség összes rajongója imádni fogja.

 • Ez a LEGO City Rendőrkapitányság játékkészlet ideális az 5 éves vagy annál idősebb gyermekek számára. Nagyszerű karácsonyi, születésnapi vagy bármilyen alkalomra szóló ajándék olyan gyermekek számára, akik imádják a szerepjátékokat, a jármű modelleket és az akciójátékokat.

 • A játék rendőrkapitányság épülete több mint 15 cm magas, 48 cm széles és 24 cm mély, míg a rendőrségi terepjáró több mint 6 cm magas, 12 cm hosszú és 7 cm széles.

 • A játékkészletben található hang- és fénykockához 1 darab CR1216 lapos gombelem szükséges. És mi a jó hír? Megtalálod őket a dobozban! Így már kezdődhet is a hanggal és fénnyel felturbózott játék.

 • A dobozban találsz egy egyszerű építési útmutatót. Vagy töltsd le online az Instructions PLUS felületet - amihez hozzáférhetsz az ingyenes LEGO Life alkalmazáson keresztül. Ez az interaktív építési útmutató közelítő és forgó képet megjelenítő eszközökkel van ellátva, melyekkel az építés gyerekjáték lesz!

 • A LEGO City rendőrségi készletek olyan funkciókkal teli épületekkel, valósághű járművekkel és szórakoztató szereplőkkel fejlesztik a gyermekek fizikai készségeit és önbizalmukat, melyek végtelen, kreatív játékra inspirálnak.

 • A LEGO építőkockák megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak és A LEGO Csoport szigorú minőségi kritériumainak, így folyamatosság, kompatibilitás, egyszerű összerakhatóság és szétszedhetőség jellemzi őket - minden alkalommal.

 • A LEGO Csoportnál ledobjuk, összenyomjuk, megforgatjuk, felhevítjük, megrágcsáljuk, meghajlítjuk, megkarcoljuk és kinyújtjuk a LEGO kockákat és elemeket, így biztosítva, hogy minden játékkészlet megfeleljen a globális biztonsági és minőségi szabványoknak.

LEGO City Rendőrkapitányság (60246) tulajdonságai:

Kiadás éve2020
GyártóLEGO
TémaCity Police
Ajánlott korosztály6+
Elemszám743
Figurák száma7
LeírásEbben a LEGO City Rendőrkapitányság (60246) játékkészletben minden klassz! A kis bűnüldözők és a LEGO City TV sorozat rajongói örömmel fognak új történeteket kitalálni a mókás szereplőkkel, köztük Duke DeTainnel, Wheeler parancsnokkal és Daisy Kaboommal. Ez az izgalmas készlet tartalmaz egy rendőrkapitányságot fénykockával felszerelt keresőfénnyel, egy szirénázó hangkockával ellátott rendőrautót, egy klassz furgont, motorkerékpárt és egy megfigyelő drónt is. Építőjáték egy kis extrával Ehhez a játékkészlethez egy egyszerű építési útmutató és Instructions PLUS is tartozik! Az okostelefonokon és tableteken elérhető, ingyenes LEGO Life alkalmazás részeként ez az interaktív építési útmutató közelítő és forgó képet megjelenítő eszközöket tartalmaz, melyek segítenek a kis LEGO építőknek építőmesterekké válni. LEGO City - Klassz játékok gyermekeknek A LEGO City rendőrségi játékkészletek izgalmas építési és játékélményt nyújtanak. A valósághű járművekkel, a részletesen kidolgozott épületekkel és a mókás szereplőkkel a gyermekek olyan történeteket és helyzeteket alkothatnak, melyek a valódi városi életet tükrözik, szórakoztató és fantáziadús formában.
- Nagyszerű építőkészlet olyan gyermekeknek, akik imádják az akciódús építőjátékokat. Ez a LEGO City Rendőrkapitányság (60246) játékkészlet egy felrobbantható cellát, klassz járműveket és mókás szereplőket is tartalmaz. A móka már abban a pillanatban kezdetét veszi, amikor kinyitod a dobozt.
- Mit rejt a doboz? Egy játék rendőrkapitányságot, 2 furgont, egy motorkerékpárt és egy drónt. Emellett 6 minifigura is vár rád, köztük Duke DeTain, Wheeler parancsnok és Daisy Kaboom a LEGO City TV sorozatból, valamint 2 kutya figura.
- A gyermekeknek rengeteg mókában lesz részük a funkciókkal teli rendőrkapitányság modelljeivel, a börtön robbanó funkciójával, a fénykockával ellátott keresőfénnyel, valamint a szirénázó hangkockával felszerelt rendőrautóval - a LEGO City rendőrség összes rajongója imádni fogja.
- Ez a LEGO City Rendőrkapitányság játékkészlet ideális az 5 éves vagy annál idősebb gyermekek számára. Nagyszerű karácsonyi, születésnapi vagy bármilyen alkalomra szóló ajándék olyan gyermekek számára, akik imádják a szerepjátékokat, a jármű modelleket és az akciójátékokat.
- A játék rendőrkapitányság épülete több mint 15 cm magas, 48 cm széles és 24 cm mély, míg a rendőrségi terepjáró több mint 6 cm magas, 12 cm hosszú és 7 cm széles.
- A játékkészletben található hang- és fénykockához 1 darab CR1216 lapos gombelem szükséges. És mi a jó hír? Megtalálod őket a dobozban! Így már kezdődhet is a hanggal és fénnyel felturbózott játék.
- A dobozban találsz egy egyszerű építési útmutatót. Vagy töltsd le online az Instructions PLUS felületet - amihez hozzáférhetsz az ingyenes LEGO Life alkalmazáson keresztül. Ez az interaktív építési útmutató közelítő és forgó képet megjelenítő eszközökkel van ellátva, melyekkel az építés gyerekjáték lesz!
- A LEGO City rendőrségi készletek olyan funkciókkal teli épületekkel, valósághű járművekkel és szórakoztató szereplőkkel fejlesztik a gyermekek fizikai készségeit és önbizalmukat, melyek végtelen, kreatív játékra inspirálnak.
- A LEGO építőkockák megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak és A LEGO Csoport szigorú minőségi kritériumainak, így folyamatosság, kompatibilitás, egyszerű összerakhatóság és szétszedhetőség jellemzi őket - minden alkalommal.
- A LEGO Csoportnál ledobjuk, összenyomjuk, megforgatjuk, felhevítjük, megrágcsáljuk, meghajlítjuk, megkarcoljuk és kinyújtjuk a LEGO kockákat és elemeket, így biztosítva, hogy minden játékkészlet megfeleljen a globális biztonsági és minőségi szabványoknak.

Ár

28 990 Ft

Utoljára megtekintett termékek

Feliratkozás hírlevélre


A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2022 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor