LEGO City Vasúti váltó (60238)

Vissza a lego city vonatok kategóriába
5 680 Ft
4 472 Ft + áfa

  Elérhetőség:

  • Béke tér: Raktáron
  • Központ: Raktáron
  • Kiszállítás: 2-4 munkanap
  • FOXPOST: 1-2 munkanap
  • Pick Pack Pont: 2-4 munkanap

  • Leírás: Fejleszd vasutadat a LEGO City 60238 Vasúti váltóval! Kapcsold hozzá a kanyarokat és vasúti váltókat a már meglévő készletedhez, szállítsd fel az utasokat vagy tedd fel a rakományt, és irány egy újabb izgalmas utazás LEGO City körül! A csomag 4 hajlított sínt, 1 jobbra és 1 balra irányító vasúti váltót tartalmaz. Kapcsold össze vasútjaidat a már meglévő készleteiddel, például a 60198 LEGO Tehervonat játékkészlettel, így növelve a játék és szórakozás élményét!
  • Újdonság!

Vásárlóink véleménye a termékről:

5 / 55 / 5 - A termék vásárlója

A Lego a legjobb játék.

Bővítsd utazási lehetőségeidet a LEGO City Vasúti váltóval!

Építsd meg saját tehervonat vasutadat

a LEGO City 60238 Vasúti váltó készlettel, hogy az utasok vagy rakományok szállítása még izgalmasabb legyen! Ez a 4 hajlított sínből, egy jobbra és egy balra irányító vasúti váltóból álló készlet kompatibilis a már meglévő vonatos készleteiddel is.

  • A csomag 4 hajlított sínt, 1 jobbra és 1 balra irányító vasúti váltót tartalmaz.

  • Kapcsold össze vasútjaidat a már meglévő készleteiddel, például a 60198 LEGO Tehervonat játékkészlettel, így növelve a játék és szórakozás élményét!

LEGO City Vasúti váltó (60238) tulajdonságai:

Kiadás éve2018
GyártóLEGO
TémaCity Trains
Ajánlott korosztály5+
Elemszám8
Leírás60238 - LEGO City Vasúti váltók. Fejleszd vasutadat a LEGO City 60238 Vasúti váltókkal! Kapcsold hozzá a kanyarokat és vasúti váltókat a már meglévő készletedhez, szállítsd fel az utasokat vagy tedd fel a rakományt, és irány egy újabb izgalmas utazás LEGO City körül! A csomag 4 íves sínt, 1 jobbra és 1 balra irányító vasúti váltót tartalmaz.

Ár

5 680 Ft

Utoljára megtekintett termékek

Feliratkozás hírlevélre


A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2022 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor