LEGO Classic Fehér alaplap (11010)

Vissza a lego classic kategóriába
2 350 Ft
1 850 Ft + áfa

  Elérhetőség:

 • Béke tér: Raktáron
 • Boráros tér: Raktáron
 • Szeged: 1-2 munkanap
 • Központ: Raktáron
 • Kiszállítás: 2-4 munkanap
 • FOXPOST: 1-2 munkanap
 • Pick Pack Pont: 2-4 munkanap

 • Leírás: Ez 32x32 bütyökkel ellátott fehér alaplap feltárja a fantáziadús lehetőségek elbűvölő világát a havas, téli csodavilágtól kezdve egészen a napfényes tengerpartokig, és mivel az építőkockák bármilyen szögben ráilleszthetők (még fejjel lefelé is!), akár meredek hegyoldalakat és szárnyaló űrhajókat is építhetsz rá! Ha pedig véget ér az építés, a strapabíró felületnek köszönhetően a gyermekek biztonságosan szállíthatják és kiállíthatják klassz alkotásaikat.

Egy nagyobb, világosabb módja az építésnek, játéknak és kiállításnak!

Nyújts a LEGO rajongók számára egy nagyobb, világosabb módot az építéshez, játékhoz és saját alkotásaik kiállításához ezzel a 32x32 bütyökkel ellátott fehér alaplappal!

Még sosem volt elérhető ilyen nagy fehér LEGO alaplap ezelőtt!

Ez a 32x32 bütyökkel ellátott alaplap szilárd alapot nyújt a LEGO építők számára a kreatív építéshez, inspiráló tájat a fantáziadús játékhoz és strapabíró felületet a modellek kiállításához. Nagyobb, jobb, világosabb, fehérebb! Inspiráld a LEGO építőket az építési lehetőségek ragyogó választékával - a befagyott tavaktól a havas hegyeken át egészen a napfényes tengerpartokig és űrhajókig! Ki mondta, hogy az alaplapnak alul kell lennie? Ez a minőségi alaplap elég bütyökkel van ellátva ahhoz, hogy bármilyen szögben megtartsa az építőkockákat, akár még fejjel lefelé is (ami nagyszerű a gyermekek szuperhősös kalandjaihoz!), azonban a leszedésük minimális erőfeszítést igényel.

Ha pedig véget ér az építés,

a szilárd alaplapnak köszönhetően a gyermekek anélkül szállíthatják és állíthatják ki klassz alkotásaikat, hogy azok összeomlanának. A végtelen játékok életre szóló készségeket nyújtanak A LEGO Classic készletek a gyermekek kezébe adják a végtelen játékot és önkifejezést. Az építés, alkotás és fantáziálás során kreatív gondolkodásuk és problémamegoldó készségeik még továbbfejlődnek!

 • Ez a 32x32 bütyökkel ellátott alaplap szilárd fehér alapot nyújt a LEGO építők számára a kreatív építéshez, inspiráló tájat a fantáziadús játékhoz és strapabíró felületet a modellek kiállításához.

 • A strapabíró, tartós és csodálatosan fehér, több mint 25 cm-es négyzetrács 1024 tökéletesen egyenletes bütyökkel van ellátva, melyek zökkenőmentes rögzítést biztosítanak a LEGO építők számára minden LEGO építőtermékhez.

 • A fehér alaplap a lehetőségek világába repíti a gyermekeket, ahol bármi megtörténhet! Úgy készült, hogy bármilyen szögben (még fejjel lefelé is!) illeszkedjenek rá a kockák, melyek könnyedén leszedhetők róla, emellett elég szilárdan tartja őket ahhoz, hogy szállítsd vagy kiállítsd rajta modelledet.

 • Ajándékozd meg bármelyik LEGO építőt ezzel a sokoldalú alaplappal, és nézd meg, hogyan ölt formát kreatív építményük! Nagyszerű karácsonyi vagy születésnapi ajándék a 4 éves vagy annál idősebb fiúk és lányok számára, az újoncoktól kezdve egészen a tapasztalt építőkig.

 • A fehér LEGO alaplap méretei: több mint 25 cm-es négyzet. Elég nagy az építési projektekhez és lenyűgöző kiállításokhoz (érdekel valakit egy minifigura sorakozó?). Tökéletesen kompatibilis az összes LEGO építőkészlettel.

 • Az alaplap működéséhez és a gyermekek kreatív építésének megkezdéséhez nincs szükség elemekre. Csak add oda egy LEGO rajongónak, és már kezdődhet is a móka!

 • Nincs szükség útmutatóra vagy beüzemelésre. Az alaplap egyszerűen csak végtelen, fantáziadús játékot biztosít attól a perctől kezdve, hogy kiveszed a dobozból.

 • A LEGO Classic készletek telis-tele vannak ötletekkel és inspirációval. A kockák és elemek izgalmas válogatása végtelen, fantáziadús játékra késztet. A gyermekek kreatív gondolkodási készségeinek fejlesztése még sosem volt ilyen ösztönös és szórakoztató!

 • A LEGO készletek megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak. A folyamatosság, kompatibilitás és az egyszerű összerakhatóság és szétszedhetőség minden alkalommal garantált - és ez már 1958 óta így van.

 • A LEGO Csoportban maximálisan leteszteljük a LEGO Classic kockákat és elemeket, így biztosítva, hogy minden egyes játékkészletünk megfeleljen a legszigorúbb, globális biztonsági és minőségi szabványoknak.

LEGO Classic Fehér alaplap (11010) tulajdonságai:

Kiadás éve2020
GyártóLEGO
TémaLEGO Classic
Ajánlott korosztály4+
Elemszám1
LeírásMég sosem volt elérhető ilyen nagy fehér LEGO alaplap ezelőtt! Ez a 32x32 bütyökkel ellátott alaplap szilárd alapot nyújt a LEGO építők számára a kreatív építéshez, inspiráló tájat a fantáziadús játékhoz és strapabíró felületet a modellek kiállításához. Nagyobb, jobb, világosabb, fehérebb! Inspiráld a LEGO építőket az építési lehetőségek ragyogó választékával - a befagyott tavaktól a havas hegyeken át egészen a napfényes tengerpartokig és űrhajókig! Ki mondta, hogy az alaplapnak alul kell lennie? Ez a minőségi alaplap elég bütyökkel van ellátva ahhoz, hogy bármilyen szögben megtartsa az építőkockákat, akár még fejjel lefelé is (ami nagyszerű a gyermekek szuperhősös kalandjaihoz!), azonban a leszedésük minimális erőfeszítést igényel. Ha pedig véget ér az építés, a szilárd alaplapnak köszönhetően a gyermekek anélkül szállíthatják és állíthatják ki klassz alkotásaikat, hogy azok összeomlanának. A végtelen játékok életre szóló készségeket nyújtanak A LEGO Classic készletek a gyermekek kezébe adják a végtelen játékot és önkifejezést. Az építés, alkotás és fantáziálás során kreatív gondolkodásuk és problémamegoldó készségeik még továbbfejlődnek!
- Ez a 32x32 bütyökkel ellátott alaplap szilárd fehér alapot nyújt a LEGO építők számára a kreatív építéshez, inspiráló tájat a fantáziadús játékhoz és strapabíró felületet a modellek kiállításához.
- A strapabíró, tartós és csodálatosan fehér, több mint 25 cm-es négyzetrács 1024 tökéletesen egyenletes bütyökkel van ellátva, melyek zökkenőmentes rögzítést biztosítanak a LEGO építők számára minden LEGO építőtermékhez.
- A fehér alaplap a lehetőségek világába repíti a gyermekeket, ahol bármi megtörténhet! Úgy készült, hogy bármilyen szögben (még fejjel lefelé is!) illeszkedjenek rá a kockák, melyek könnyedén leszedhetők róla, emellett elég szilárdan tartja őket ahhoz, hogy szállítsd vagy kiállítsd rajta modelledet.
- Ajándékozd meg bármelyik LEGO építőt ezzel a sokoldalú alaplappal, és nézd meg, hogyan ölt formát kreatív építményük! Nagyszerű karácsonyi vagy születésnapi ajándék a 4 éves vagy annál idősebb fiúk és lányok számára, az újoncoktól kezdve egészen a tapasztalt építőkig.
- A fehér LEGO alaplap méretei: több mint 25 cm-es négyzet. Elég nagy az építési projektekhez és lenyűgöző kiállításokhoz (érdekel valakit egy minifigura sorakozó?). Tökéletesen kompatibilis az összes LEGO építőkészlettel.
- Az alaplap működéséhez és a gyermekek kreatív építésének megkezdéséhez nincs szükség elemekre. Csak add oda egy LEGO rajongónak, és már kezdődhet is a móka!
- Nincs szükség útmutatóra vagy beüzemelésre. Az alaplap egyszerűen csak végtelen, fantáziadús játékot biztosít attól a perctől kezdve, hogy kiveszed a dobozból.
- A LEGO Classic készletek telis-tele vannak ötletekkel és inspirációval. A kockák és elemek izgalmas válogatása végtelen, fantáziadús játékra késztet. A gyermekek kreatív gondolkodási készségeinek fejlesztése még sosem volt ilyen ösztönös és szórakoztató!
- A LEGO készletek megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak. A folyamatosság, kompatibilitás és az egyszerű összerakhatóság és szétszedhetőség minden alkalommal garantált - és ez már 1958 óta így van.
- A LEGO Csoportban maximálisan leteszteljük a LEGO Classic kockákat és elemeket, így biztosítva, hogy minden egyes játékkészletünk megfeleljen a legszigorúbb, globális biztonsági és minőségi szabványoknak.

Ár

2 350 Ft

Utoljára megtekintett termékek

Feliratkozás hírlevélre


A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2021 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor