LEGO Classic Kockák és házak (11008)

Vissza a lego classic kategóriába
5 990 Ft
4 717 Ft + áfa

  Elérhetőség:

 • Béke tér: Raktáron
 • Boráros tér: 1-2 munkanap
 • Szeged: 1-2 munkanap
 • Központ: Raktáron
 • Kiszállítás: 2-4 munkanap
 • FOXPOST: 1-2 munkanap
 • Pick Pack Pont: 2-4 munkanap

 • Leírás: Vezesd be a kis építőket a fantáziadús építés világába! A LEGO kockák és elemek mókás válogatását a gyermekek 6 klassz lakhellyé varázsolhatják és ez csupán a kezdet! A LEGO Classic Kockák és házak készletben találsz egy nagy családi házat, egy élénk színű világítótornyot, egy jégfehér iglut, egy strapabíró kastélyt, egy kis házikót, egy szélmalmot forgó lapátokkal... és bármilyen álomotthont, amit a gyermekek csak kitalálnak!

Vásárlóink véleménye a termékről:

5 / 55 / 5 - A termék vásárlója

Inspiráld a kreatív építést egy „lakóhelyek" építőkészlettel!

Ez a fantáziadús építő játék lehetőséget nyújt a gyermekek számára, hogy családi házat, világítótornyot, iglut, kastély, kis házikót, szélmalmot építsenek, vagy megalkossák saját álomotthonukat!

A gyermekek már nagyon korán megértik az „otthon" fontosságát -

így ez a LEGO Classic Kockák és házak készlet ideális módja annak, hogy bevezesd őket a kreatív építés világába. Miközben a gyermekek építenek, és játszanak, olyan értékes készségeket is elsajátítanak, amelyek egy életre szólnak. Vesd bele a gyermekeket az építésbe a LEGO házak mókás válogatásával! A 4 éves vagy annál idősebb fiúk és lányok egyaránt örömmel fogják megépíteni, majd játszani ezzel a 6 egyszerűen megépíthető LEGO modellel. A készletben vár rád egy megépíthető családi ház, világítótorony, iglu, kastély, kis házikó és egy szélmalom is.

Az egyszerű útmutató és a klassz funkciók segítségével,

például a forgó szélmalomszárnyakkal, az építés gyors és szórakoztató lesz. Miután a gyermekek elkészültek a modellekkel, még több kocka és elem vár arra, hogy megalkossák saját álomotthonukat. Fejlessz kulcsfontosságú készségeket a LEGO Classic építőjátékokkal! A LEGO Classic készletek a gyermekek kezébe adják az ötleteket és inspirációt. A mókás modellekkel és egyszerű útmutatóval rögtön belevághatnak az építésbe. Miközben felfedezik a saját alkotás építésének örömét, olyan készségeket is elsajátítanak, melyek kulcsfontosságúak a sikeres jövőhöz.

 • A gyermekek 6 teljesen különböző lakóhelyet építhetnek, majd elővehetik kreativitásukat és megépíthetik saját álomotthonukat. És utána? A végtelen, fantáziadús játékkal és kreatív építési mókával teli, sokoldalú játékkal nem létezik lehetetlen.

 • Ebből a 270 elemből álló készletből 6 lakóhelyet építhetsz: családi házat, világítótornyot, iglut, kastélyt, kis házikót és szélmalmot. Miközben a gyermekek megépítik saját alkotásaikat, olyan készségeket is elsajátítanak, amelyek egy életre szólnak.

 • A gyermekek kiélvezhetik az építést és játékot modelljeikkel, majd ha elkészítették saját alkotásaikat, a fantáziadús játék az egekbe szökik! Kombináld a kockákat és elemeket más LEGO játékokkal, hogy még több mókában legyen részed!

 • A 4 éves vagy annál idősebb fiúk és lányok egyaránt imádni fogják ezt a szórakoztató építőkészletet. Ez a tanulást segítő LEGO játék ideális születésnapi vagy karácsonyi ajándék a házak, szélmalmok, világítótornyok és igluk építése iránt érdeklődő gyermekek számára.

 • A LEGO Classic Kockák és házak készlet nagyszerű módja annak, hogy bevezesd a gyermekeket a kreatív építés világába. Kombináld más LEGO készletekkel, hogy még több lehetőséget fedezz fel!

 • Nincs szükség elemekre, így a móka sosem ér véget! A végtelen, kreatív játékot a gyermekek képzelete hajtja - ami fejleszti a kritikus gondolkodást, a problémamegoldó készségeket, emellett örömmel tölti el őket, hogy „teljesen egyedül" alkottak valamit.

 • Az egyszerű, átlátható útmutató segítségével a gyermekek már bele is vághatnak a LEGO kezdő modellek megépítésébe, amint kinyitották a készletet. Minél többet játszanak, annál több új és izgalmas játéklehetőséget találnak ki.

 • A LEGO Classic készletek végtelen játékra ösztönöznek a kockák, elemek, ötletek és inspirációk bolondos keverékével. A gyermekek kreatív gondolkodási készségeinek fejlesztése még sosem volt ilyen szórakoztató és egyszerű!

 • Minden LEGO játék megfelel a legszigorúbb iparági szabványoknak. Ez azt jelenti, hogy a folyamatosság, kompatibilitás és az egyszerű összerakhatóság és szétszedhetőség garantált - és ez már 1958 óta így van.

 • Amellett, hogy készleteink megfelelnek a legszigorúbb, globális biztonsági és minőségi szabványoknak, A LEGO Csoport ledobja, összenyomja, megcsavarja, felhevíti, meghajlítja, megkarcolja és kinyújtja a LEGO kockákat és elemeket, így biztos lehetsz benne, hogy a játék biztonságos gyermeked számára.

LEGO Classic Kockák és házak (11008) tulajdonságai:

Kiadás éve2020
GyártóLEGO
TémaLEGO Classic
Ajánlott korosztály4+
Elemszám270
LeírásA gyermekek már nagyon korán megértik az "otthon" fontosságát - így ez a LEGO Classic Kockák és házak készlet ideális módja annak, hogy bevezesd őket a kreatív építés világába. Miközben a gyermekek építenek, és játszanak, olyan értékes készségeket is elsajátítanak, amelyek egy életre szólnak. Vesd bele a gyermekeket az építésbe a LEGO házak mókás válogatásával! A 4 éves vagy annál idősebb fiúk és lányok egyaránt örömmel fogják megépíteni, majd játszani ezzel a 6 egyszerűen megépíthető LEGO modellel. A készletben vár rád egy megépíthető családi ház, világítótorony, iglu, kastély, kis házikó és egy szélmalom is. Az egyszerű útmutató és a klassz funkciók segítségével, például a forgó szélmalomszárnyakkal, az építés gyors és szórakoztató lesz. Miután a gyermekek elkészültek a modellekkel, még több kocka és elem vár arra, hogy megalkossák saját álomotthonukat. Fejlessz kulcsfontosságú készségeket a LEGO Classic építőjátékokkal! A LEGO Classic készletek a gyermekek kezébe adják az ötleteket és inspirációt. A mókás modellekkel és egyszerű útmutatóval rögtön belevághatnak az építésbe. Miközben felfedezik a saját alkotás építésének örömét, olyan készségeket is elsajátítanak, melyek kulcsfontosságúak a sikeres jövőhöz.
- A gyermekek 6 teljesen különböző lakóhelyet építhetnek, majd elővehetik kreativitásukat és megépíthetik saját álomotthonukat. És utána? A végtelen, fantáziadús játékkal és kreatív építési mókával teli, sokoldalú játékkal nem létezik lehetetlen.

Ár

5 990 Ft

Utoljára megtekintett termékek

Feliratkozás hírlevélre


A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2021 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor