LEGO Creator Expert Virágcsokor (10280)

Vissza a lego exkluzív készletek kategóriába
14 990 Ft
11 803 Ft + áfa
 • 1 év garancia

  Elérhetőség:


 • Lepd meg egy barátodat vagy egy szerettedet egy gyönyörű, nem hétköznapi virágcsokorral! Ez a LEGO Virágcsokor rengeteg, csodálatos, lenyűgöző színű virágot tartalmaz - amelyek mindegyike ötletesen, LEGO elemekből készült. A virágszárak állíthatóak, így könnyedén úgy alakíthatod őket, hogy bármelyik vázába illeszkedjenek. Engedd szabadjára a kreativitásodat ezzel a koncentrációt igénylő projekttel, és érezd jól magad, miközben egy szemet gyönyörködtető, kiállítható tárgyat építesz!

Vásárlóink véleménye a termékről:

4 / 54 / 5 - A termék vásárlója

Nagyon szep ajandek

Nézd, ahogy kivirágzik a kreativitásod!

Lepd meg saját magad vagy egy szerettedet a LEGO Virágcsokorral! Ez az egyedülálló ajándék szórakoztató, kreatív elfoglaltságot jelent miközben egy lenyűgöző tárgy születik.

Gyönyörű virágokat adni és kapni egyaránt nagy öröm.

Ha egy különleges, virágos ajándékot keresel, a LEGO Virágcsokor (10280) remek választás. Akár egy szerettedet szeretnéd meglepni vele, akár a következő kreatív projektedet keresed, ezzel a virágcsokor építőmodell-készlettel egész biztosan kikapcsolódhatsz és valami csodálatosat alkothatsz. Ha elkészültél, a lenyűgöző, kiállítható virágokkal bármelyik szobába színt csempészhetsz. Az állítható szárak segítségével könnyedén úgy alakíthatod őket, hogy bármelyik vázába vagy tartóba illeszkedjenek.

Állíts össze virágokat úgy, mint egy profi!

A csokor minden részlete LEGO alkatrészekből készült, amelyek mindegyike tetszés szerint alakítható, így igazán egyedi dísztárgyat készíthetsz. A legtöbb virágon áthelyezhető szirmokat találsz, így jól szórakozhatsz, miközben különböző elrendezéseket alakítasz ki. Szedd szét a szárakat, majd kombináld őket úgy, hogy a tetszésed szerint állítod be a virágaid magasságát és formáját! A felnőtteknek szánt LEGO Botanikai gyűjteménybe tartozó készlet számos olyan elemet tartalmaz, amelyek fenntartható forrásból származó cukornád felhasználásával előállított, növényi alapú műanyagból készültek.

 • A LEGO Virágcsokor (10280) építőkészlet egy egyedi ajándék vagy épp egy koncentrációt igénylő projekt, amelyből egy gyönyörű, kiállítható virágmodellt készíthetsz, ami kizárólag LEGO elemekből áll. Felhívjuk a figyelmed arra, hogy a készlet vázát nem tartalmaz.

 • A valódi virágok - rózsák, tátikák, pipacsok, őszirózsák, margaréták és fűfélék - által inspirált virágcsokor élénk színeket és érdekes formákat rejt.

 • Engedd kivirágozni a fantáziádat ezekkel a személyre szabható elemekkel! Helyezd el a szirmokat és a leveleket, majd változtasd meg a szárak hosszát, hogy egy csodálatos csokrot készíts az otthonodba!

 • A legjobb ajándékokat keresed születésnapokra, évfordulókra vagy különleges alkalmakra? A LEGO Virágcsokor készlet különleges és rendkívüli ajándék a barátaidnak, a szeretteidnek vagy saját magadnak, az év bármely szakában.

 • A szárak különböző hosszúságúak. Viszonyításképp, a tátika egyenes szárral több mint 36 cm magas.

 • Az első LEGO Virágcsokor készlet számos új színt és formát tartalmaz, amelyeket a felnőtt LEGO rajongók imádni fognak.

 • A virágok több mint 17 szokatlan LEGO elemből készültek, amiknek valósághű sziromformákat és színeket kölcsönöztek, így egy igazán rendkívüli kihelyezhető tárgyat készíthetsz belőlük, ami egész biztosan megragadja az emberek figyelmét.

 • A LEGO Virágcsokor a LEGO Botanikai gyűjtemény része. Ez a forradalmi gyűjtemény számos olyan elemet tartalmaz, amelyek fenntartható forrásból származó cukornád felhasználásával előállított, növényi alapú műanyagból készültek.

 • A LEGO alkatrészek megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek egységesek, kompatibilisek és könnyen összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal - ami már 1958 óta így van.

 • A LEGO alkatrészeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú, globális biztonsági szabványoknak.

A termék tulajdonságai:

Kiadás éve2020
GyártóLEGO
TémaCreator Expert
Ajánlott korosztály18+
Elemszám756
LeírásLepd meg egy barátodat vagy egy szerettedet egy gyönyörű, nem hétköznapi virágcsokorral! Ez a LEGO Virágcsokor rengeteg, csodálatos, lenyűgöző színű virágot tartalmaz - amelyek mindegyike ötletesen, LEGO elemekből készült. A virágszárak állíthatóak, így könnyedén úgy alakíthatod őket, hogy bármelyik vázába illeszkedjenek. Engedd szabadjára a kreativitásodat ezzel a koncentrációt igénylő projekttel, és érezd jól magad, miközben egy szemet gyönyörködtető, kiállítható tárgyat építesz!

Ár

14 990 Ft

Utoljára megtekintett termékek

Feliratkozás hírlevélre


A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2021 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor