LEGO Csoda Kitty Gyűjthető minifigura sorozat kibontott (41775)

Vissza a lego minifigures kategóriába

Ezt a terméket már nem forgalmazzuk, utolsó ismert ár:
690 Ft
543 Ft + áfa
  • 1 év garancia

  • Leírás: Kibontott (a könnyebb keresés érdekében), hiánytalan csomagok. Ugorj fejest UniKitty! csodálatos világába a gyűjthető sorozat darabjaival, amelyben kizárólagos, korlátozott kiadású megépíthető figurákat találsz! Lásd Csoda Kitty-t vagy Puppycorn herceget úgy, ahogy eddig még sosem láthattad őket! Mindegyik figurához jár egy gyűjtőknek szóló szórólap és egy felhős alaplap is. 12 féle gyűjthető darab vár rád! Vajon kit fogsz felfedezni a következő titokzatos csomagban? Az ár 1 db termékre vonatkozik.
  • Figyelem! A termékből korlátozott darabszám áll rendelkezésre, a legtöbb esetben egy darab. Rendelést csak a készlet erejéig tudunk felvenni!

A termék tulajdonságai:

Kiadás éve2018
TémaUnikitty
Ajánlott korosztály5-12 éves korig
LeírásKombináld a többi LEGO Csoda Kitty! építőkészlettel, hogy korlátlan lehetőségeid legyenek! A 12 gyűjthető, korlátozott kiadású LEGO Csoda Kitty! figura arra vár, hogy megépítsd őket és eljátszd velük kedvenc jeleneteidet a TV sorozatból, vagy akár megalkothatod saját, vidám, színes történeteidet is! NE FELEDD! Minden egyes "titokzatos" csomag egyet tartalmaz a sorozatban szereplő 12 megépíthető figura közül! Sajnos nem tudjuk teljesíteni a megadott minifigurákra vonatkozó kéréseket. Ha egynél több "titokzatos" csomagot vásárolsz, akkor lehet, hogy két vagy több azonos minifigurád lesz.

Ár

690 Ft

Feliratkozás hírlevélre


A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2020 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor