LEGO DUPLO Tűzoltóállomás (10903)

Vissza a duplo tűzoltóság kategóriába
13 990 Ft
11 016 Ft + áfa
 • 1 év garancia

  Elérhetőség:

 • Béke tér: Raktáron
 • Boráros tér: 1-2 munkanap
 • Szeged: 1-2 munkanap
 • Központ: Raktáron
 • Kiszállítás: 1-2 munkanap
 • FOXPOST: 1-2 munkanap
 • Pick Pack Pont: 1-3 munkanap

 • Leírás: Játsszatok el valós élethelyzeteket a felismerhető világot alkotó LEGO DUPLO Városi kalandok készlettel, amelyben modern DUPLO figurákat is találtok! Látogassatok el a könnyen megépíthető Tűzoltóállomásra, és élvezzétek a szerepjátékot, miközben segítetek a tűzoltóknak eloltani a tábortüzet és felmászni a létrára, hogy megmentsék a toronyban lévő tűzoltó kutyát! Ha befut egy hívás, segíts gyermekednek beültetni a tűzoltókat a tűzoltóautóba, bekapcsolni a villogó fényeket és a szirénát, majd irány az újabb, vakmerő mentőakció! A csomagban 2 DUPLO figurát és egy kutya figurát találtok.

Játsszatok el valós élethelyzeteket a felismerhető világot alkotó LEGO DUPLO Városi kalandok készlettel, amelyben modern DUPLO figurákat is találtok! Látogassatok el a könnyen megépíthető Tűzoltóállomásra, és élvezzétek a szerepjátékot, miközben segítetek a tűzoltóknak eloltani a tábortüzet és felmászni a létrára, hogy megmentsék a toronyban lévő tűzoltó kutyát! Ha befut egy hívás, segíts gyermekednek beültetni a tűzoltókat a tűzoltóautóba, bekapcsolni a villogó fényeket és a szirénát, majd irány az újabb, vakmerő mentőakció! A csomagban 2 DUPLO figurát és egy kutya figurát találtok.

Segíts gyermekednek megépíteni egy izgalmas tűzoltóállomást és egy fénnyel és sziréna hanggal ellátott tűzoltóautót!

Játsszatok el valós élethelyzeteket a felismerhető világot alkotó LEGO DUPLO Városi kalandok készlettel, amelyben modern DUPLO figurákat is találtok! Látogassatok el a könnyen megépíthető 10903 Tűzoltóállomásra, és élvezzétek a szerepjátékot, miközben segítetek a tűzoltóknak eloltani a tábortüzet és felmászni a létrára, hogy megmentsék a toronyban lévő tűzoltó kutyát! Ha befut egy hívás, segíts gyermekednek beültetni a tűzoltókat a tűzoltóautóba, bekapcsolni a villogó fényeket és a szirénát, majd irány az újabb, vakmerő mentőakció! A csomagban 2 DUPLO figurát és egy kutya figurát találtok.

 • A csomagban 2 LEGO DUPLO tűzoltó figurát, valamint egy kutya figurát találtok.

 • A csomagban egy könnyen megépíthető játék tűzoltóállomást találtok toronnyal, valamint egy gyermekeknek szánt játék tűzoltóautót fényekkel és sziréna hanggal ellátva.

 • A kiegészítő elemek közé létra, tömlő, poroltó, fejsze és tábortűz tartozik.

 • Nyomjátok meg a gyermekeknek szánt játék tűzoltóautó gombját, hogy működésbe hozzátok a szirénát és a fényeket!

 • Vegyél részt a tűzoltó kiképzésen a tűzoltóságon, majd siess a helyszínre a piros játék tűzoltóautóban!

 • Használjátok a modern karaktereket, kiegészítőket és a dekorált elemeket, és közben élvezd, hogy segítesz kisgyermekednek megtanulni, mi mindent tesznek értünk a tűzoltók!

 • Segíts fejleszteni gyermeked finom motoros képességeit, miközben megépíti a tűzoltóállomás játékkészletet!

 • Ez a gyermekeknek szánt tűzoltó játék ideális ajándék az óvodáskorú gyermekek számára.

 • A LEGO DUPLO termékeket kifejezetten úgy tervezték, hogy szórakoztatóak és könnyen használhatóak legyenek az apró kezekben.

 • Rengeteg LEGO DUPLO Városi kalandok terméket gyűjthettek, hogy eljátszhassátok velük gyermeked mindennapi életét egy jól felismerhető DUPLO világban.

 • Kombináljátok a 10901 Tűzoltóautó szettel, hogy még több tűzoltó témájú mókában legyen részetek!

 • A tűzoltóállomás méretei: több mint 26 cm magas, 25 cm széles és 12 cm mély.

 • A tűzoltóautó méretei: 10 cm magas, 14 cm hosszú és 7 cm széles.

LEGO DUPLO Tűzoltóállomás (10903) tulajdonságai:

Kiadás éve2019
TémaDUPLO
Ajánlott korosztály2-99 éves korig
Elemszám76
Figurák száma2
LeírásJátsszatok el valós élethelyzeteket a felismerhető világot alkotó LEGO DUPLO Városi kalandok készlettel, amelyben modern DUPLO figurákat is találtok! Látogassatok el a könnyen megépíthető 10903 Tűzoltóállomásra, és élvezzétek a szerepjátékot, miközben segítetek a tűzoltóknak eloltani a tábortüzet és felmászni a létrára, hogy megmentsék a toronyban lévő tűzoltó kutyát! Ha befut egy hívás, segíts gyermekednek beültetni a tűzoltókat a tűzoltóautóba, bekapcsolni a villogó fényeket és a szirénát, majd irány az újabb, vakmerő mentőakció! A csomagban 2 DUPLO figurát és egy kutya figurát találtok.
- A csomagban 2 LEGO DUPLO tűzoltó figurát, valamint egy kutya figurát találtok.
- A csomagban egy könnyen megépíthető játék tűzoltóállomást találtok toronnyal, valamint egy gyermekeknek szánt játék tűzoltóautót fényekkel és sziréna hanggal ellátva.
- A kiegészítő elemek közé létra, tömlő, poroltó, fejsze és tábortűz tartozik.
- Nyomjátok meg a gyermekeknek szánt játék tűzoltóautó gombját, hogy működésbe hozzátok a szirénát és a fényeket!
- Vegyél részt a tűzoltó kiképzésen a tűzoltóságon, majd siess a helyszínre a piros játék tűzoltóautóban!
- Használjátok a modern karaktereket, kiegészítőket és a dekorált elemeket, és közben élvezd, hogy segítesz kisgyermekednek megtanulni, mi mindent tesznek értünk a tűzoltók!
- Segíts fejleszteni gyermeked finom motoros képességeit, miközben megépíti a tűzoltóállomás játékkészletet!
- Ez a gyermekeknek szánt tűzoltó játék ideális ajándék az óvodáskorú gyermekek számára.
- A LEGO DUPLO termékeket kifejezetten úgy tervezték, hogy szórakoztatóak és könnyen használhatóak legyenek az apró kezekben.
- Rengeteg LEGO DUPLO Városi kalandok terméket gyűjthettek, hogy eljátszhassátok velük gyermeked mindennapi életét egy jól felismerhető DUPLO világban.
- Kombináljátok a 10901 Tűzoltóautó szettel, hogy még több tűzoltó témájú mókában legyen részetek!
- A tűzoltóállomás méretei: több mint 26 cm magas, 25 cm széles és 12 cm mély.
- A tűzoltóautó méretei: 10 cm magas, 14 cm hosszú és 7 cm széles.

Ár

13 990 Ft

Utoljára megtekintett termékek

Feliratkozás hírlevélre


A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2020 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor